Still in heaven?

Vi lamnade vart kara taganga bakom oss och for mot Cartagena. Forsta intrycket va inte det basta. Vi blev forfoljda pa gatorna och folk ropade efter oss. Vi motte upp en amerikan vi traffat i Taganga och drog till en bar som lag precis bredvid var hostel, darefter blev intrycket lite battre. Cartagena erbjod oss en kvall pa ett tak, med livemusik och trevliga manniskor. Takterassen lag exakt mitt over gatan fran vart hostel sa vi behovde inte vara oroliga for att ga hem pa natten (bra va mamma&Sofie!).
Idag har vi lagt alldeles for mycket pengar pa en batutflykt vi inte alls diggade. Vi har, precis som aporna pa skansen, blivit fotograferade med bade barn och FRUAR - alla vill ha kort med vitingarna. Imorrn bar det av mot Panama, tror vi. Vi har bokat en segelbat och packat vaskan, dock kanner vi att vi inte tillbringat tillrackligt mycket tid i Cartagena da vi har nagra saker kvar vi skulle vilja gora. Hor jag inte av mig imorgon sa ar jag antagligen pa en segelbat sex dagar framover. Hoppas ni har det bra dar hemma! Pussar & Kramar

Kommentarer
Postat av: gunilla

Så skönt när du hör av dej. Tråkigt med händelserna i Cartagena men tycker det låter som ni tar väl vara på er. Skönt!! Hoppas allt går bra på seglatsen. Gör inget förhastat och håll dej på däck;) Längtar till nästa inlägg. Älskar dej. Kram från pappa och mej.

2011-02-25 @ 06:31:54
Postat av: Sofie

Håller med lilla mamma!



Du har väl sett mina viktiga mail till både din fb och hotmail? Skickade till båda för säkerhets skull.



Längtar till att få se bilder från seglingen. Det är nog vad jag är mest avundsjuk på av hela resan :) Så knäpp supermycket kort!!!



Puss Puss

2011-02-25 @ 12:40:42
URL: http://smagazine.blogg.se/
Postat av: Anna Norlin Haglund

Hej =)

Underbara bilder var rädda om varandra och hör av er snart igen kramar

2011-03-14 @ 22:17:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0