svårt att finna ord.

Jag ska försöka i den mån jag kan att beskriva helgen då jag lovat ett inlägg idag:
Petter va ut med herrklubben i onsdags. På vägen hem kom han på den briljanta idén att ringa mig och ur det briljanta samtalet kom den ännu mer biljanta idén att jag skulle komma till Örebro och hälsa på! Dagen efter (eller egentligen samma dag) tog jag tåget ner till gnällbältet för att återse min kära kusin och hans underbara lilla son Vilgot.

Vi gjorde allt vi brukar göra när vi ses - vi skrattade tills vi inte kunde andas, vi spelade in en musikvideo, vi kollade på film, vi gick ut och dansade tills fötterna värkte, vi åt på Max, vi förälskade oss och vi grät (vid flera olika tillfällen). Icke att förglömma var ju även vår gourmetmiddag blodpudding, bacon, lingonsylt och rosévin. Vackert.

Helgen tog hårdare på mig än förväntat och nu ligger jag hemma i Sandarne med en förkylning som slagit mig hårt i ansiktet. Bästa stället för rehabilitering är dock hemma hos mamma & pappa. Min dator har jag hemma, lika som min telefonsladd så bilder får jag bjuda på vid ett senare tillfälle.


Idag är en väldigt speciell dag. Många utav mina vänner fyller år, så dessa vill jag gratulera med all den glädje jag har kvar. En stor del (om inte all) försvann med ett sms jag fick tidigare. Det är en stor sorg och saknad som lagt sig över ett antal människor en dag som denna. Jag vill ge all min kärlek till dig min vän och till din familj. Du har kämpat och krigat och är starkare än de flesta jag känner. Nu är det din tur att vara svag, nu är det vår tur att vara starka för dig. ♥


Game on!

Nu känner jag inte bara back in the game, utan jag känner även GAME ON!

Nog för att jag skrivit en del om resan redan innan, men jag tror att ni vill ta del av lite till, om inte annat några bilder? Jag tänkte iallafall göra en lista över vad jag tyckte om varje ställe, kanske tips för andra som ska resa osv. Totalt var jag & min goda vän Elin ute i 13 eller 14 veckor och jag tänkte återberätta lite kring varje ställe vi var på, samt lägga upp bilder från det stället. Vad tycks om det?

Bogota, Colombia:
  
Började den långa färden med öl och juice - perfekt start på semstern! Kom till ett Bogota som förvånade oss rejält. Gator huller om buller, hus till kors och tvärs, 9 miljoner människor och två förvirrade blancas. Bananchipsen som Elin äter på bilden var nästan höjdpunken i Bogota, förutom den väldigt välkomnande värmen som tog emot oss! Stannade bara 1 dag (hann dock tappa bort oss och virrade runt i 2 timmar) innan vi for vidare mot...

...Taganga, Colombia:
 
Två brända men ändå glada vitingar. Tummen upp för svidande skinn tycker Fläcken & Skräcken.

 
Solnedgångsmys med öl för 5 kronor + cooltjej87 som matchar scarf och ansikte.

 
Dansade salsa på vårt hostel med polisen samt skaffade nya vänner - här Elin & Juan

Cartagena, Colombia:
 
Sötaste
Elin i sin nya hatt som hon senare slängde av sig när hon gick lös med sina nya salsaskills.

 
Vi var på takfest (en kille ramlade ner från taket, föll 2 våningar och landade i en säng! haha, inte en skråma!) och festade natten lång för att sedan gå raka vägen till segelbåten som skulle ta oss till Panama. Mer om det i nästa inlägg.

Blev ju ingen lista ändå, får börja nästa inlägg med det istället för nu måste jag packa väskan. Jag ska nämligenta tåget till Örebro om en timme och hälsa på min kära kusin Petter! Wooot! Spontanryck från bådas sida så jag bokade biljett nyss. Gissa vad då? Bästa kusinen i världen vet att jag har det knapert i dessa tider så han bjöd mig på resan. TACK goding!

Hörs snart igen!


Back in the game!

Hej hej hallå!
Jag är tillbaka efter mitt livs äventyr, mitt livs resa och jag har ingen aning om var jag ska börja. Jag satt och beklagade mig över detta igårkväll till min vän Carro när hon kom med det briljanta förslaget att jag inte alls behöver blogga om resan det första jag gör. Huvudsaken att jag kommer igång igen, sen kan man eftersom lägga upp några bilder och skriva om minnen etc. Självklart får ni alla komma med frågor (men det är ju läskigt tycker många) som jag då besvarar så gott jag kan.

Det som har hänt efter jag kom hem från resan för exakt 1 vecka sedan är att jag har träffat familjen, vänner, sovit, vart ut, pussat på Juni med mera. Fullt ös, nästan medvetslös.
Nu ska jag gå och träffa Linda & Tommy på stan. Trevligt!

Här kommer två utav mina favoritbilder från resans första destination, Colombia:
 


RSS 2.0