Estockholmo

Nu sitter jag i solna, ganska nyvaken - japp jag veet att jag ä en sjusovare, but I like it. Ante tycker att det är skitkul att jag sover länge, själv kliver han upp typ 7 för att han börjar jobba 10, whatta fuck lixom?
När han åkte hemifrån så sa han nåt i stil med att det blir bra taajming när vi ses igen; han har precis kommit hem från jobbet, och jag kliver samtidigt upp ur sängen. Det innebär att klockan skulle vara strax efter 5.
Näedu gosse, riktigt så illa är det inte med mig.

HAHA den här bilden passar väl fru isbjörn?

 

Planerna för idag är iallafall att försöka få tag i Kajsa för att möta upp henne. Vore så himla trevligt i och med att det var typ 6 månader sen vi sågs. Usch & fy för det. 
Just det,,  fick ett samtal igår från en ensam liten sate hemifrån söderhamn - Emma Sahlin - som undrade vad jag hade för planer för ikväll. Nothing special sa jag och VIPS så sitter hon senare ikväll på tåget till hufvudstaden för lite paartey ikväll för att sen åka hem igen på söndagen. Yeeeha för spontaniteten bruuudar, eller hur?! Det blir nog asbra tror jag.

Godmorgon godmiddag godkväll tills vi hörs igen.


www.vilkenkväll.se

Ja, vilken kväll! Emma & Filippa kom hem till mig för att skicksnacka lite och dricka lite vin. Vi drack ekologiskt vin för 49 kr! Japp, du hörde rätt. Vi hade det supermysigt som alltid när vi är tillsammans men sen när vi drog oss mot krogen så lämnade vi av Emma tyvärr. Shit vilken givande info jag ger er nu känner jag. Fillepille du va ju med själv och syrran jaa..givande va? ;)

Vi fortsatte mot heartbreak och meningen var ju att vi skulle komma dit före 10 så vi slapp betala inträde, men icke! 5 över 10 och vi var körda. Då kände vi att det va lite väl tidigt för att gå in och som tur var så träffade vi på en gammal vän till Filippa som vi körde med resten av kvällen. Vi var på Texas för ett glas vin, på Harrys (första gången där, inget jag behöver uppleva igen) för en cider och sist vidare till heartbreak för ytterligare en cider. Hur vi träffade på dessa grabbar för hur kul är det inte att lära känna nya människor?! Party Party och sedan halka hemåt (det va snoorhalt) och diskutera livet med alla dess brister och tillgångar. Vi var höga på livet, men ändå depp. Eller?
Här kommer bildbeviset på att jag har vänner. Iallafall 2. Sen har jag ju syrran då, men hon har inte så mycket val.

vi tyckte att de hängde lite för mycket ;)
avslutningen på kvällen. Filosoferar

Parteeh

Nu har jag flängt runt på stan...och hem igen...sen ner igen..och så gjorde jag så någon gång. JÄVLAR vilken bra vän jag är måste jag säga. haha!

Nu ska jag ringa hit mina bästa brudar Filippa och Emma <3 Så det blir white white wine. Bra musik och även saknad av storasyster. Lets Paaaartheeey! Bildbevis på att jag faktiskt har vänner kommer efter kvällen.


Jaha, då satt man här ändå...

Trodde aldrig i mitt liv att jag skulle skaffa en blogg. Varför gör jag det då?
- Jaa man kan ju knappast säga att det faktiskt va jag som skapade bloggen. Det gjorde så snällt min kära vän Filippa Widing. Men ändå. Jag kan inte klaga. Jag tror nämligen att jag behöver en blogg, för att skriva i och att engagera mig i. Jag tror att mitt liv kan bli aningen bättre uppstyrt om jag måste dokumentera det! haha (jag tror nog ni fattar vad jag menar)

Så, här sitter man ändå. Men en blogg som är till för mig, men som andra kan läsa. Vem fa-an vill läsa om mig?
Det återstår att se. Än så länge är det ju inte ens någon som vet om att jag har en blogg. Bara syrran, men hon vet ändå allt om mig.

Jag & lippan har iallafall kollat på Johan Falk (undrar varför) och druckit Smoothies.


RSS 2.0