Sommar, Sol & SATC

Ikväll har jag blivit upptvingad till Filippa för att grilla lite lax - ånej, jag vill verkligen inte ;) Jag har kommit fram till att jag egentligen inte behöver en lägenhet för jag tillbringar mer tid med min Fru Filippa och på Kaustinens balkong!

Gårdagen spenderades först på Carros soffa, med pizza, thaimat och Heath Ledger-maraton. Mot kvällningen gick jag och Sofie på SATC som jag faktiskt tyckte var mycket bättre än väntat. Antar att man fått så låga förhoppningar av alla som ratad den att den faktiskt blev mycket bättre än vad jag hoppats på, så tack för den alla sågare! Därefter hade jag och min syster en djup och väldigt givande diskussion om livet och allt vad det innebär, en sådan stund som förgyller livet och ger det ännu mer mening än vad det redan hade. Jag älskar livet! Nu kallar duschen!

Hejdå mina fina vänner



Tog bilden från Carros blogg

Tack och hej!

Nu ska jag hoppa in i duschen (varför ska man alltid hoppa eller kasta sig?), sedan bär det iväg mot en kväll av festligheter. Det är faktiskt så att vi har "sommarlov" nu och detta ska vi fira med klassen genom att äta lite på O'Léarys för att sedan gå vidare mot Quizen på Heartbreak. Extra firande, eller sorg kanske man bättre uttrycker sig, eftersom vår allas kära Eric har gjort sin sista termin på högskolan i Gävle. Usch och fy vad tråkigt det kommer bli utan den käre sparveln i ens vardag!!

Hela den här helgen kommer faktiskt gå åt till att vara ute, dricka vin, gå på kåren, försöka hinna mysa med Lippan, träffa klassen och massa annat skoj. Bilder och små berättelser lär finnas efter helgen. Hörs på måndag..förhoppningsvis söndag, men lovar inget eftersom jag blivit sämsta bloggaren ever these days.





Sunday bloody Sunday

Idag ringde mamma och väckte mig klockan 14:30! Helt stört, jag vet inte vad det kommer från för jag har inte varit särskilt trött de sista dagarna. Dock håller jag ju på hela tiden med denna eviga flytt som aldrig tar slut känns det som, plus allt i skolan och att man ska hinna med vännerna. Den här veckan kommer det inte bli något med vännerna alls känns det som. Jag måste fokusera på att få klart och sen måste jag få vara själv och rensa huvudet lite emellanåt oxå. Det här är nog det djupaste inlägget jag har skrivit sen jag började blogga. Hoppsan hejsan.

I fredags var jag hemma hos Filippa och åt tacos, drack ett glas vin och vandrade sedan iväg till Söderhielmska. Det var en lugn och mysig kväll men med lite väl lite folk ute. Hallå vart är ni?

Lördagen erbjöd en BigMac för att sedan möta upp den där Filippa igen och åter vandra mot Söderhielmska. Där befann sig redan Alex med sin vän Sam som jag gjorde följe med till Goya. Filippa gick hem då hon skulle upp och jobba.

Jag har med andra ord haft en bra helg, imorrn är det heldag i skolan igen och jag har en hel del arbeten att göra. Vi hörs när vi hörs. Jag ska försöka hitta på något roligt att skriva, dock är det ingen sån period i mitt liv just nu.


1. Bästa Filippa i en diskussion
2. Påväg hem igår hörde jag ett väldigt dundrande..detta var vad jag fann. Hahaha han gjorde min kväll fulländad.

True happiness

Mellanslaget funkar igen!!! Jaa! Jag hade vänt skiten uppochner när jag sprättade loss den för att rengöra och satt tillbaka tangenten igen. Tänk vilka problem jag haft. Nu kan jag ju börja blogga igen ;)

Här kommer en kort redogörelse för min trip norrut:

Skellefteå - Åkte upp till min farbror som fyllde 60 år tidigare. Det är otroligt roligt att träffa min släkt, för de är precis som min närmsta familj. Är väldigt glad att vi är så tighta och att de är lika dumma i huvudet som en annan så man förstår vart man kommer ifrån. Vi hade en väldigt fin helg där uppe med massa skratt och fest i dagarna två. Dock åkte jag på någon slags magsjuka på lördagsnatten och mådde inte så himla bra. Bilresan hem va väl inte toppen, men fick ligga i världens goaste systers knä nästan hela vägen, så det blev bättre. Kändes som att jag var tillbaka på kebnekaise eftersom jag endast åt blåbärssoppa från lördagkväll till måndag.
Klicka på bilderna för att få dom större


Surfar genom telefonen och det tog sån tid att ladda upp bilder..fortsätter sen!

Dan före dan..

..före nu-jävlar-kör-vi-dan! Många hintar nu, antar att det beror på att jag har en vecka kvar i skolan och inte har tid för bloggen. Plus att all min övriga tid går till flytten. Lite tid går dock till vännerna med..här kommer en hint om vad vi pysslar med:




Imorgon går vi halvdag, alltså till kl 12. Då LOVAR jag att blogga om alla tokerier:)

Skellet

Mycket har hänt sen sist. Jag har varit i Skeå på släktträff med den underbara fam Lundmark, åkt på nån slags magsjuka, nästan blivit Fritzlad med mera. Här kommer ett smakprov på vad som komma skall:




Flytt och annat fanskap

Mellanslaget på mitt tangentbort har fuckat upp sig totalt så jag orkar inte skriva så mycket, speciellt med tanke på min tumme. Den gör ont då! Helstskullejagviljaskrivasåhärmeddetkanjubliganskagrygtattläsa!

Just nu ligger jag i sängen i min nya lägenhet. Jag är dödstrött då jag & Carro har hållt på att flytta hela dan! Två tjejer kan åstadkomma mycket på bara några timmar. Bland annat äta snabbmat 2 gånger på en dag, få hjälp att backa släpet av nya grannen, få hjälp att bära ut sängen av 2 random killar, få hjälp att bära in sängen av två andra killar, krossa en helskotta massa glas tyvärr och organiera upp i den nya lägenheten! För att inte glömma så körde jag ju Max Drive med släp oxå! haha. Roligast var ändå att vi skämtade om att ragga upp två killar på gatan för att ingen av grabbarna i klassen kunde (Eric hade du vart hemma vet jag att du ställt upp direkt! ♥). Carro hur som haver nappar på idén och raggar mycket precis upp två killar som efter Hitlers pipa snällt bär ut sängen. Hon är ju bara för bra ibland alltså :)

Bilderna får tala för sig själva:





Besart Kurti - Växjös egen gansta'

Besart Kurti är född den 24 februari 1987. Det betyder att han är i sina bästa år med sina 23 jordsnurr. Besart pluggar behandlingspedagogik - ungdomspsykologi och säljer även TVapparater på Media Markt när han inte är i skolan.

På fritiden gillar Besart att umgås med sina vänner och ta en öl på Sports medan han spanar in brudar. Är det något han tycker sig kunna är det att charma tjejer. Bestart har uttalat sig: "Dom kallar mig charmör" sa han med glimten i ögat. Kurti älskar barn och drömmer om att skaffa ett helt fotbollslag själv en dag...

Annars gillar han att mysa i soffan med en påse godis till en actionrulle, helst med Tom Cruise i huvudrollen. Hans favoritfilm är Mission: Impossible III. Är du intresserad så skriv en kommentar. Gör du det inte är det din förlust ;)
Först till kvarn brudar!



Dansexamination

I fredags hade vi dansexamination. Jag filmade Mange aka Millenium-Mange aka Mustaschkampen-Magnus & Boris aka Bosnien aka Balkanskogen. Såhär såg det ut:

_______________________________________________________________________

 

Uppdatering: Hahahaha, den andre mannen, han i hatt och jeans slutar aldrig överraska mig. 49 sek in i videon går han lös med sina fötter. Upptäckte nu hans briljanta moves 1.13 in i videon. Blir fan bara roligare och roligare!


Lördag&Söndag

Nu drar vi av det sista av Växjö. Jag har varit sämst på att blogga nu på sistone..men det är en sån period av mitt liv just nu bara. Vem bryr sig egentligen om jag skriver ett inlägg per dag eller ett inlägg i veckan? Folk som är in blir nog inte lite mer än irriterade, mest för att de slösat 5 sek av sin dyrbara internettid, inte direkt för att de gått miste om nåt vettigt att läsa. Nog om det.

Lördagen har jag skrivit lite om förut, vi åkte till skolan för att plugga. På kvällen kollade vi på en film, sminkade oss och drog ut för att dansa. Gick först till ett lugnare ställe och tog ett glas med Besart och Elias, sedan drog vi vidare utan grabbarna till Loft, alltså en takvåning typ med terass som var dansgolvet. Mycket bra ställe faktiskt.

Söndagen var nästan bästa dagen. Vi grillade riktig kebab, myste, umgicks, spelade fotboll, knäppte kort, kollde på film, träffade Elias familj (gillade grymt mycket), gosade med Emil (hunden), handlade, skrattade och kramades. Bilder kommer här:







Första 4 bilderna är digitalkameran, de andra 6 är mobilen.

Siste men inte minst njöt jag av Ayran, en ny favorit :)


Fredagen

Nu mina vänner, nu äntligen ska jag försöka dra ihop ett litet inlägg angående helgen. Jag börjar med fredagen helt enkelt för att kunna separera lite på dagarna och inte få ett tok-långt inlägg.

Jag kom ner till Växjö redan på torsdagskvällen, men inget speciellt hände då, utan vi åt hemmagjord pizza och myste då båda var väldigt trötta. På fredagen vaknade vi och tog oss ner på staden. Det var en ganska liten stad och det var väldigt mysigt där tycker jag. Eva visade mig sitt jobb, vi kollade på kläder, smink, shoppade, handlade mat, och gick sedan hemåt igen. Väl hemma gjorde vi oss iordning (vilket tar ganska lång tid när det gäller oss två) och drog oss sedan mot Karin, Evas kompis. Alla var jättetrevliga, och det var kul att få möta de som Eva umgås med nu när hon bor i Växjö. Drog oss ut på stan och insåg att vi aldrig kommer komma in på "The Loft" så vi gick till ett annat ställe, dit man tydligen aldrig går om man är ut i vanliga fall :) Men trevligt ändå, med ett reggaeband och estetfolk. Det är det jag gillar så mycket med Eva - att vi kan umgås med precis vilka människor som helst. Hemåt, sängen, vakna, drog igång lördagen..men det berättar jag mer om imorrn. Nu ska jag ner på O'Léarys med några vänner och kika fotboll samt en öl ett ett glas vin. Trevlig kväll på er!

Nu längtar jag tills sommaren är här!


 


IQfiskmås!

Men hallå! Idag har jag helt glömt allt vad blogg är och allra mest att jag har en! Plugg plugg plugg, och skola hela dagen har gjort mitt huvud grötigare än vanligt! Ledsen för det. Aja, ses imorrn istället då! Pöss för trogna jäklar som i vilket fall kommer in och kikar:)

En bild är väl alltid roligt?
Jag i Alperna 2004

I'm home!

Jag är hemma, och jag har överlevt 11 timmars dödsbuss även idag. Jag är så trött så jag tror jag trillar av pinn! Imorrn kommer jag vara tillbaka fit for fight igen med en massa härliga bilder och berättelser. Håll tillgodo! Att tillägga är att det inte fanns några 4 timmar av internet på bussen mellan Jönköping och Sthlm, utan ett nästintill dött batteri och en tjock (men väldigt snäll) tant bredvid mig.


1 Maj

Just nu sitter jag och Eva inne i en sal på Växjös universitet. Ja, helt seriöst så sitter vi och pluggar, på en lördag. Det har tyvärr inte varit så jättebra väder här i Växjö, det har regnat nu i två dagar och även om det absolut inte gör mig något, jag får ju ändå träffa eva, så kände vi att vi inte hade så mycket för oss ändå så vi åkte till skolan för att plugga. Valet var att göra det imorgon istället, men det kanske är bättre väder då, så vi chansar inte. Herregud vilken dålig meningsbyggnad det kändes som om jag använde precis, men orkar inte skriva om så hoppas det var läsligt.

Igår var vi till Karin, en kompis till Eva, för att sedan dra en sväng på "stan". Idag ska Elias, Evas pojkvän, hitta på något roligt åt oss, och det kanske blir så att vi går ut en sväng för att dansa ikväll. Jag kommer ju att ha 4 timmar på bussen mellan Jönköping och Stockholm på måndag där jag kan använda internet, så jag tänkte skriva ett längre inlägg då, med bilder och grejer. Nu måste jag skriva vidare, och då menar jag inte här utan på mitt arbete. Bye!

RSS 2.0