That is that that that is doing!

En promenad i solskenet gjorde susen! Lugnet, kylan, känslan, friskheten, och två telefonsamtal har gjort min dag hittils! Senare ikväll kommer Kricke & Johan hit för lite julgodisbak och glöggprovning. Så mysigt! Själv ska jag dra iväg för att låna en kavel från restaurangen.

Bilder från min promenad. Mobilkamera...

 

Sen ville inte Internet lägga upp fler bilder. Jaja, håll tillgodo. Kanske kommer bilder från glöggprovningen sen :)


Just nu



Jag är så fruktansvärt trött hela tiden! Sjukt less på det. Någon som har några tips? Promenader, c-vitaminer, kallduschar, vad som helst! Jag blir iallafall lite piggare av den här låten. När vi har stängt på jobbet brukar jag skutta runt till bland annat den här låten när jag städar.


Linustajm

Ja, då har min kära vän Linus varit i farten igen. När han kom hem från jobbet satt jag och plattade håret, eller kanske försökte platta håret, det stog åt ALLA håll. Som när man somnat med blött hår, och nu har jag ju inte långt som lägger sig snyggt utan mellanlängd som inte vill nåt. Ni som känner mig vet ju oxå att jag har en sjuuuuuk volym (snackar inte positivt nu) uppe på skallen. Luftigt hår som absolut inte vill göra nåt. Friss. Ja, nog om det. Såhär lät det iallafall hemma hos oss:

"Men gaaaaaaaaaaaah! SKATBO!" - Jag
"Äh, du har sett värre ut" - Linus
"Tack?" - Jag


Dags för något nytt?

Någon i Gävle som vill flytta till något nytt? Behöver du något mindre, eller kanske bara du vill ha något mer centralt? Hur som helst, spana in detta ifall det kan vara något:

Syster Sofies blogg


Tro


Ett år har gått och jag kan inte förstå att tiden flugit förbi så snabbt. Känns som om det vore igår som du fortfarande fanns med oss. Ett år av tankar och saknad. Ett år som varit det mest omtumlande i mitt liv. Några positiva saker, men ändå mest negativt. Dock så lär man sig av allt och man tar nya tag.

Saknar dig!


Chill out!

Om en halvtimme ska jag möta min älskade Elin på Jernbanetorget, sen ska vi dra vidare mot Chill Out. Det är ett soft ställe där man kan boka resor och kolla upp allt man behöver veta innan man ger sig ut i världen. Soft ställe har jag hört ryktas. Elin har vart där tidigare men inte jag så det ska bli mysigt!

Annars så är jag jäkligt förkyld och sover mest hela tiden. Skellefteå möter HV hemma om en timme men efter segern mot Frölunda på bortaplan med 0-3 så är jag inte särskilt bekymrad faktiskt. Go SAIK!


Världens sämsta bild, men såhär ska det tydligen se ut på Chill Out...


För övrigt saknar jag den här pinglan...


I'm alive!

Jodå jag lever. Återigen kan jag citera mig själv: "nu kommer jag nog bli bättre på att blogga", efter jag insåg att man kan tidsinställa inlägg. Yeah right.

Här kommer några bilder från min mobil. (därav kvallen)

 
Emma har klippt mig..hon är så duktig min lilla korv!

 
Sist jag och Elin flög hem och hennes vinbox läckt i hela väskan! Kolla rullspåren.
Hahaha!


Under omständigheterna

I allt elände kan jag inte hjälpa att känna mig glad. Otroligt glad! Just nu.
Sov gott, dröm sött - det ska jag göra!



Från helgen. Bild tagen från Sofie


Nu är det illa!

Jag hade brett mig två hårdbrödmackor med ost, vilket jag gör varje dag typ. Efter att jag ätit en macka så ställer jag ifrån mig datorn. Jag tar upp datorn igen och sträcker mig efter den andra mackan, som är borta! "Elin!! Har du ätit upp MIN macka?!" utbrast jag. Nej. Den satt fast under datorn. Igår berättade Linus att vågen hos oss visar för lite som grädden på moset också. Nu är det kört! 


Fire & Rain


Best day of my life, GOSH!

Nästan bästa dagen i mitt liv iallafall, okej kanske en utav alla bättre, hittils ;) Näe, men idag mina vänner så kommer mamma, pappa och syrran! Jag är faktiskt lite stressad för jag ska åka och möta dom på centralen, dom landar om 5 min! Tjohooo! Hörs vi inte vet ni varför, då återkommer jag på söndag.


At Karl Johans gate

Nu drar jag iväg till centum för lite shopping med min nya härliga vän och chef Mesmer. Jag ska försöka att inte handla nånting, men det återstår att se. Nu har jag fått mina laddare hemifrån så ska jag visa er mina nya fina skor sen som jag köpte på Adidas VIPkväll. TACK Elin för att du jobbar där så vi kan få handla billigt! Haha.


Bild lånad från Google.
Här går jag varje dag nästan, bara 10 minuter bort bor vi. Jättenära slottet (som ni ser längst bort på bilden).


det kommer mera...

Haha, ni som gick på stenberga: Kommer ni ihåg när Urban va med i "det kommer mera"? hahahaha! Intendenten. Med mera med mera, hur många smeknamn/titlar har den mannen? Hur gammal är han nu btw? 73? Mamma, hur gammal va han när du hade honom? Haha!


Här kommer några fler bilder från Halloween:
   
 
  
 

Ett litet urval, annars hittar ni bilder på Tre Kronors facebooksida. Sov gott mina vänner. Eller god morgon!

(Elin - Godmorgon söthöna, hoppas du får en bra dag! Vi ses ikväll♥)


En smakbit av Halloween


 
Kommer mer imorgon..nu sover redan Linus här bredvid, så jag vill inte knappa mer på datorn. Godnatt!


1 november 2010

Helgen har varit fullproppad med aktiviteter av olika slag och med jobb. Jag har knäppt en massa bilder från Halloweenfesten som vi hade på Tre Kronor och dessa ska jag lägga ut så fort jag har tid. Idag börjar jag jobba klockan 13, så nu ska jag duscha och äta frukost, om jag hinner ska jag försöka slänga upp bilderna här.

För övrigt, igår när vi (Jag, Elin & Linus) låg och myste i sängen som vanligt så lyssnade vi på musik och kollade på olika klipp på Youtube. Ingen har väl missat det här klippet?

(Inbäddning aktiverad, så följ länken istället) - 29,2 miljoner visningar på tuben. Sjukt.
http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM

Jag hade iallafall missat det klipp som kommer nu, och OJ så bra dom är alltså. Framförallt Kurt Nielsen (the one with the huge glugg mellan tänderna) ENJOY!


RSS 2.0