Java

Igår efter tentan åkte jag, Mange, Eric och Micke ner till Java för att fira att en tenta var avklarad. Redan innan jag kommit dit visste jag vad jag skulle ha. MOROTSKAKA! Och till min stora förtjusning så upptäckte jag att det var kaffe + morotskaka för 35 kr. Jag dricker ju inte kaffe, men vi löste det på ett bra sätt ändå: du tar min kaffe, så köper jag den åt sig sen byter vi emellan så, och så tar jag en kaka, ja ni fattar.

Jag kan med all säkerhet säga att morotskakan på Java var godare än den på waynes. Trodde inte att det fanns. Sen att en morotskaka plus kaffe kostade 35 kr på Java och att endast en morotskaka kostar 32 kr på waynes gör den ännu godare (ommöjligt). Lägg till en kaffe på waynes och du är uppe i 69 kronor got dajmit!

Sen har jag kommit fram till att jag älskar att umgås också. Jag fullkomligt älskar att vara bland människor jag tycker om och hitta på saker. Hela min dag igår bestod av umgänge. Först skolan, sedan fika på java, direkt vidare till fotboll med Mange, Tompa, Tompas Pappa Kent och Tompas urgulliga flickvän Hanna. (Gävle u21 mot Assyriska u21) 2-0 och en hemskt otäck nackskada i 92 minuten. Ber till högre makter att den stackars pojken klarade sig. Usch, får ont i magen...Avslutade kvällen hemma hos Eric med en kopp te och ett vinnande Skellefteå. En dag att lägga till i plusbanken. Jag börjar inse att alla mina dagar i Gävle med mina underbara vänner är stora plusdagar. Just där, och just då och jag mår som en gudinna!

Just det, när jag mår så bra blir jag effektiv med. Jag tog tag i min disk ;)
Kommunikation & Konflikthantering

Det ämnet har vi tenta på imorgon. Ja, ni läste rätt, det räckte alltså inte med en tenta igår, utan vi drar av nästa redan imorgon. Dock känns det som att det är rätt små ämnen och som att det mesta gäller självklara saker och sånt som vi gått igenom under lektionerna. Kommunikation och konflikthantering är ett roligt moment, även om det inte känns som att man lär sig så mycket (tänker typ fakta) så är det många saker som man börar grubbla på. Roller är en sådan sak. I en helt ny grupp så skapas roller, och en norm. Tysta regler som man gemensamt kommer fram till och anpassar sig efter och som alla förhoppningsvis är nöjda med. Det kan självklart bli helt tvärt om också, tysta regler som ingen i gruppen gillar, eller roller som man inte själv känner sig bekväm i och försöker ändra på som vidare för med sig konfliker som kanske inte alltid kan lösas.

Mest intressant tycker jag är rollerna i ett förhållande. Varje dag ljuger man. En liten lögn som egentligen kanske inte kan klassificeras som lögn, utan kanske snarare att man får trycka undan något man egentligen menar/tänker/vill. När man är nykär så ljuger man mer än någon annan gång i förhållandet. Det kan till exempel vara så att den ena partnern säger att han/hon älskar att laga mat. Då säger den andre att den älskar mat och äter precis allt.

-Jag älskar att laga mat! Kan inte jag få bjuda dig på middag?
-Jo absolut, guuud va mysigt!

Sedan serveras tex fläskfilé och potgratäng. Med vitlök i potatisgratängen.

- Jag ÄLSKAR vitlök! säger den som lagat maten.
- Jaa, det va hur gott som helt! svarar den andre då - som egentligen inte alls gillar vitlök i maten.

Då har du automatiskt accepterat att din partner får laga mat med vitlök i varje gång den lagar mat. Du vill ju inte säga något annat när man i början ska vara tillfreds med allt och är rädd för att såra den andre. Varför gör man så? En annan situation är en historia där ett gammalt par vid 80 års ålder kommer fram till att de hela tiden valt "fel" sida av skorpan. Den ena ville egentligen ha den platta botten av skorpan men har tagit toppen eftersom den trodde att den andre ville ha botten mer, och ombytta roller.

Varför gör man så? Har ni varit med om det i något förhållande(kompisar/klassen/kärleksrelation)?

Skellefteå AIK

Skellefteååååå, hejja Skellefte AIK!!!

Aldrig någonsin har jag nog varit så stissad på en match. Hjärtat klappar fortfarande! Nuså blir HV71 vad jag vet i semi..men semi för andra året i rad känns ju bara som ett stort plus! Hoppas och tror på det bästa nu!Grattis pappsen!

Prenumerera?

Följ min blogg med bloglovin

Om du tycker att det är tjatigt att inte veta när jag uppdaterat och kikar in flera gånger utan att något hänt är nog bloglovin nåt för dig :) Klicka på en utav länkarna till höger här nedanför så ser du när jag uppdaterat nästa gång. Vet inte varför det blev så många länkar (tyvärr leder dom inte till prenumeration för Filippas eller syrrans blogg utan alla är för min)


Oktober 2008

Tentatajm

Så, nu är det dags att kila iväg och skriva min förb*nnade tenta! Men snart snart snart är det påsklov! Tenta på torsdag igen bara först. Men sista lektionen innan tentan imorrn - får man ens göra så? - Vi har dock påsklov, och det känns så himla bra! Egentligen har man inga lov, förutom under jul och sommaren när man går på högskolan, men nu är det inga inplanerade lektioner, så då blir det ju automatiskt som ett lov. Jippi-Ka-Yey!
Önska mig lycka till!

Här är en kille som gör mig glad!


♥ Veckans Vän ♥

Filippa Ida Linn Widing - 860420

Filippa blåste in i mitt liv som en frisk fläkt. Jag träffade henne första gången under en studentfest i höstas då hon kom och hälsade på Jessica som jag under den veckan umgicks väldigt intensivt med. Hon var en väldigt glad och öppen person och även då vi inte hade träffats förr så var hon så lättsam att det flöt på finemang! När jag senare började umgås med Emma Bergström (guess who's up) så satt hon där i soffan varje gång jag kom till casa de Bergström. Som en frisk fläkt, en fartfylld vardag, ett plus i kanten, en klart lysande stjärna helt enkelt!

Snabbt fattade de två blondinerna tycke för varandra och fann att allt mellan himmel och jord hade de tametusan gemensamt. Vi är två väldigt olika personer, men ändå så lika. Filippa är - har jag sagt fartfylld? Positiv, ödmjuk, nere på jorden, tankspridd, fokuserad, engagerad, upprörd, intensiv, liten och framförallt förjäkla söt!

Under den här väldigt korta tiden som vi faktiskt umgåtts (från sent i höstas, eller kanske början av vintern) så har vi kommit varandra nära och det finns inget jag inte kan prata med Filippa om. Jag tror inte jag har några hemligheter för den kvinnan. Mycket som vi inte hunnit prata om ännu från det förflutna då det hela tiden dyker upp nya saker att tjattra om. Det är nog faktiskt mest det vi gör, tjattrar. När vi sitter i soffan eller är ute på promenader eller har mat i fulla mun så går den (munnen alltså) i ett kör hela tiden. Dock vet jag ändå att Filippa är en sån vän man bara kan vara tyst med också. Det är en trygghet.

En vän för livet!

Jag vet att detta bara är början på en lång och fin vänskap, men jag vågar redan nu säga att hon alltid kommer finnas i mitt liv. Hon har satt så djupa spår att de inte skulle försvinna även om jag blev hjärndöd! Peppar peppar...

Tack för att du kommit in i mitt liv och förgyller min vardag till fullo! Sa jag att hon bor 2 min bort? Du gör varje tung dag lättare att ta sig igenom och varje lätt dag till världens bästa dag!

Tack för att du finns!Dessutom är hon världens vackraste!Filippa Widing

Hon är en utav de finaste människor jag känner. Ställer alltid upp! Nu måste jag ha syre in i min lilla knopphjärna, då rastar hon mig. Promenad nu..

Tenta imorrn, innebär värdelös uppdatering. Ledsen för det. Men som lovat kommer Veckans Vän upp!Dåligt!

Jag veeet, jag är sjukt dålig. Men just nu är det så. Veckans vän kommer upp imorgon. Just nu måste jag sova! Godnatt vänner!

Back in town..

Jaha, då va man tillbaka i Gävle igen då. Home sweet home. Kollat på Män som hatar kvinnor och ätit gott. Rakt av en myshelg helt enkelt! Det va första gången jag såg män som hatar kvinnor. Jag är efter, jag vet. Men som väntat och som alla säger så va den bra och jag väntar spänt på nästa film nu!

Just nu sitter jag hemma hos Filippa och har ätit pizza och kladdkaka. Sen ska vi ge oss ut på hälsans stig! Haha, dubbelmoral men bättre än inget, eller? Plus minus noll. Ikväll kommer jag lägga ut veckans vän igen! Som ni har väntat på den va ;) Vem kan det bli ikväll? Det återstår att se. Nu ska jag återgå till att kolla på när husmor här hemma styr upp nästa måltid. Den är dock till henne och Andreas, men uppstyrd förberedning är hennes specialité :)

Fy vilka tråkiga inlägg jag har börjat med nu. Bättrar mig snart..helt enkelt ett ganska tråkigt liv just nu. Tenta tenta tenta!

Stockholm City

Jag befinner mig just nu i Stockholm och tänkte dra mig ut på stan. När jag & Carro va på stan i Gävle för några dagar sedan hittade vi en jeansklänning som var så snygg så den inte kunde passera förbi. Den ska jag på jakt efter nu. Hörs!

Hittar ingen bild på den, men visar kanske senare om jag får hem den!


Quiz

Igårkväll var jag ju på fotboll med Alex och grabbarna på Högskolan. Det var faktiskt mycket roligare än vad jag hade väntat! Trots balansen på fel fot hela tiden så gav jag dem ändå en match att ta sig förbi mig. Alex försökte dribbla mig och slå tunnel men snubblade istället på dina egna skosnören och föll så illa att han började blöda näsblod och slog ut båda framtänderna! Skämtosido, men väldigt roligt var det, så jaa Alex, det blir nog igen :) Om jag kan gå nästa torsdag, mina ben känns som trästockar!

Efter fotbollen snabbade jag mig in i duschen och tog mig ner på Heartbreak. Gamla klassen var där, bestående av Eric, Nicklas, Lisa, Pawel, Raz och Kalle..vars sistnämnda fyller år idag! Grattis Kalle! Quizen gick inget vidare, gick inte bra alls faktiskt, men skoj var det och när jag kom märkte jag direkt att det var vatten som gällde för de andra i sällskapet närmaste timmen. Som den barmhärtige samarit man är så hämtade jag vatten till bordet och jag lyckades iallafall rädda två stackars själar! De andra två, dom suddiga varelserna, kan nog ingen människa på denna jord rädda. Tur att dom har varandra. Och Pawel, jag kommer sakna dig tokfan!
Det är inte kameran som knäpper suddiga bilder, dom va faktiskt såhär suddiga hela kvällen!

Vilda diskussioner

Oh my lord. Jag och Carro ha det tungt just nu. Nog för att det finns mycket gott att säga om min käre magnus, men jäklar i min låda vad envis han är! Har suttit på waynes nu i tre och halv timme och pluggat. Mange, Micke, Eric, jag & Carro. Så himla mysigt, trots vilda diskussioner.

Micke & Eric

Carro ville inte vara med. Frös gjorde hon oxå :)

Skenet kan bedra.

The Look

Ja, har en lite tillfällig look här på bloggen. Ville göra något nytt, tyckte den va lite för mörk och tråkig. Nu är den mycket ljusare, men ändå tråkig. Ska försöka hitta något som passar, men det tar tid så det får vara såhär för ett litet tag nu!

Själv är jag nyligt hemkommen från danspass i skolan. Schottis, bugg, vals, foxtrott, med flera. Och nu laddar jag om och drar ivåg på fotboll med svågern. Jag ska spela med stora håriga vuxna karlar. Hur faan ska det gå? Jag är nervös. Men kör på bah, som man säger.. Hörs efter fotbollen!

Photobooth

Ja herregud. Dagen skulle som nämnt bestå av plugg plugg och åter plugg. Det blev plugg, mat, photobooth, shopping, hockey, greys, plugg och en massa skratt! Sjukt roligt har vi iallafall haft och en dag att lägga på pluskontot i mitt liv!

Jag har tenta imorgon men känner mig ganska trygg inför den. Peppar peppar borde jag väl säga för man får aldrig säga att man känner sig säker på något, då kommer det tillbaka som en slag i ansiktet när man väl sitter där, så...jag hoppas att det går bra imorgon. Tror dock det, lite självsäker måste man väl vara?

Nu ska jag sova, men bjuder på några bilder som jag & Carro knäppte. Förhoppningsvis ger det er lika många magmuskler som det gav oss. Beach 2010 here we come! Behöver inte ens gå på gymmet :)Mer kommer imorgon. Dom roligaste! Detta är endast ett smakprov!

Plus till Skellefteå som vann på hemmaplan idag. Det såg lite mörkt ut i 3e perioden, men in gled den och i sudden så satte skeå den avgörande pucken som gjorde att det nu står 2-2 i matcher. Nästa match på hemmaplan igen, den måste tas!Casa de Kaustinen

Nu sticker jag iväg till Carro igen för mer plugg. Tillbaka i eftermiddag, får se vad jag hittar på att skriva om då!

Hon ligger förmodligen här och väntar på mig :)

7 sanningar

Stunden är kommen, jag ska alltså komma på 7 stycken sanningar som ni helst inte redan vet om mig! Here it goes:

1. Jag har inte ätit godis/chips/ostkrokar på 4 år..
Viktigt att påpeka enligt vissa personer är att jag faktiskt äter fikabröd och glass. Tydligen är det ingen bedrift att vara utan godis och chips om man inte avstår från allt sött...

2. Jag har en missbildning i höften
I höftkulan har jag "benknöl" som bäckenet ligget och nöter emot. Den upptäcktes när jag röntgade höften pga smärta men man vet inte om det är den som gör ont eller om det var överansträngning vid hård träning.

3. Jag är sjukt rädd för djupt vatten.
Svenskt vatten behöver inte ens vara djupt, endast så pass att man inte känner botten. Utomlands går det bra även om det är djupt, bara man ser botten.

4. Jag har ägt 2 stycken sköldpaddor
Jag är pälsallergiker så jag fick helt enkelt skaffa mig något annat djur då jag älskar dem. Det blev sköldpaddor. Tyvärr finns de inte längre, på grund av olika anledningar. R.I.P turbingarna

5. Jag & Syrran har festat med Ali G
Japp, true story. Livvakter, VIP på manhattans inneklubb och blickar som kunde döda från andra tjejer.

6. Jag har varit kär i 114 killar samtidigt.
Bland andra Pekka Heino - sjukt sexig i "röda tråden" - Gunde Svan (??!), Rickard Sjöberg och Pontus Gårdingen!

7. Jag har badat i en sjö i Alperna 2204 meter över havet
Sjön heter Blausee och där badade jag när jag var på stipendieresa under 3 veckor i Schweiz tillsammans med Elin Norlin ♥ Notera att det var 3 grader i sjön!
Jag utmanar: Filippa, Sara, Tess & Elin

Utmanad

Jag har blivit utmanad av min syster Sofie att berätta 7 sanning om mig själv. Jag ska fundera ut några smaskiga saker som ni inte redan vet om mig, så kika in lite senare ikväll!


Att jag längtar till sommaren är ingen hemlighet...


Typiskt..

..mars månad. Vädret är egentligen fullt av vad man ska vänta sig, så klagandet gör inget bättre utan bara en massa gnälla människor. Dock hade man ju såklart hoppats på att den underbara vårkänslan man har fått i 2 veckors tid nu skulle hålla i sig. Bara att hålla ut! Påsk brukar vara början på våren, och dit är det bara en vecka lite drygt!

Jag ska pallra mig ut på en promenad nu ändå, såg bara mellan gliporna i persiennen att det såg ljust ut så jag ställde in mig psykiskt på en promenix. Sen såg jag vädret. Detta ska inte få stoppa mig nu, för när jag väl känner för att "träna" måste man passa på! På med snöskorna, mössa och vantar. Here I come!


Tjuvlyssnat

Två tjejer ~18 står vid skivhyllorna på Åhlens. Den ena tjejen plockar upp Foo Fighters "Echo, Silence…"-skiva.
Tjej 1: Alltså de här är så sjukt bra.
Tjej 2: Jaså, de har jag aldrig hört tror jag.
Tjej 1: Jo det måste du ha gjort. Du vet, det är de som sjunger den här: "Everybody was kung foo fighting"…
Tjej 1 nynnar vidare.
Tjej 2: Jahaa… men de ser verkligen inte ut som att de skulle spela sån musik.

Jag hittade detta på tjuvlyssnat.se
Ibland förundras man över männsikor. Framförallt barn. En annan som var supermysig var denna:


En pojke ~7 står med sin mamma ~30 på underklädesavdelningen.
Pojken: Mamma jag vill ha den!
Pojken pekar på en rosa spets-bh.
Mamman: Nej, den är bara för tjejer.
Pojken: Men mamma, pojkar kan också ha rosa!
Mamman: Ja. Men inte den.
Pojken (skriker): Nu är du inte JÄMSTÄLLD mamma!


 


Jippijippijippi jöööö!

Alla ni som har e-legitimation, in och kolla på skatteverkets hemsida, nu kan man se deklarationen! Antingen får man sig ett glädjebesked eller så är dagen förstörd. Jag är glaaaad! Hoppas ni oxå blir det!


Såhär glad är jag!

Samma lika?

Äntligen vet jag vart min glömskhet kommer från. Jag har länge vetat att jag är så otroligt disträ på grund av att pappa är precis likadan om inte värre (!). Men glömskheten däremot har jag inte vetat..förän...

Igår fick jag ett sms av mamma klockan 10 på morgonen om att de - mamma & pappa - var påväg till IKEA och frågan om jag ville följa med. Jag tvekade en sek för sängen va så otroligt skön, men bestämde mig ändå för att följa då jag inte skulle göra något speciellt alls och hade blivit ensam hela dagen annars. Självklart oxå för att jag vill träffa mina älskade päron.

Vi gick en sväng runt och köpte det vanliga som servetter och värmeljus samt åt kotlettrad (extrapris: 2 för 1!! passa på!). Hemma i Sandarne ska det rustas badrum så det blev även en sväng runt för att kolla på hyllor, skåp och andra diverse prylar. Sofie följde inte med då hon var hemma och jobbade på sitt projekt så vi svängde förbi på vägen hem med lite fika. Det var då det hände. Efter fikat fick jag skjuts upp till my place, m&p åkte hem till trångsta och kvar i sofies hall låg mammas handväska! Väldigt drygt kan tyckas då jag och sofie fick ta en tripp till Söderhamn idag då väskan måste till sin rätta ägare (plånbok, nycklar mm) men jag är otroligt nöjd över att veta att jag och sofie inte är två hopplösa fall. Mamma har härmed förbrukat sin rätt att klaga när vi glömmer mobilen hemma eller liknande! Weeeeho!

Mamma, Jag & Sofie

Den kvällen va det riv i!

Emma och Filippa kom till mig vid 18-tiden. Jag höll på med diverse saker och skulle in i duschen, plocka undan, välja kläder, surra och ja, ni vet. Tillslut tog Lippan saken i egna händer då hon var så hungrig och började med maten vi skulle äta. Det bjöds på en kanongod köttfärssås med en jäkla (bra va mamma?) massa riv i. Stark va den, men jag gillar starkt så det bästa av allt är att det finns 2 matlådor till mig :)

Kvällen fortsatte med drinkblandningar, att Sofia, Emmas storasyster slöt upp och sedan ett snabbesök av grabbarna Mange, Markel och deras Hogdalvän Eric. Vi delade på en taxi ner till Goya där festen fortsatte. Det var längsen jag va ut på en lördag där, kanske första gången, men det var roligt. Jag erkänner..roligare än fredagarna! Dans natten lång och med smärta i fötterna en kort vandring hem innan vi beslutade att vänta in en taxi istället. Tack för en otroligt rolig kväll Emma, Filippa, Sofia & alla andra som gjorde kvällen!

Filippa ♥ Jag ♥ Emma

Jag&Emma, Filippa&Emma, Filippas partytrick: bli kvinnan utan ansikte :)

Vackraste tjejerna Filippa, Emma & Sofia. Grabbarna Eric, Macke & Mange samt söta Sofia!


Kallerakan

Igår va en sån där bra kväll igen. Jag är hemma i Söderhamn för tillfället och umgicks då med min underbara vän Anna Westin. Hennes Tove är i Egypten med mormor så vi var barnfria. Vi gjorde laxsallad och vitlöksbröd. Sjuukt gott! Till efterrätt blev det hemmagjord fruktsallad och glass. Efter det låg vi däckade i soffan som två slakt eller höggravida kossor skulle man oxå kunna tänka.

Trots mätta magar tog vi oss ur soffan och hämtade upp Reggan. Åkte på en så kallad "raggarrunda". Alla i Söderhamn kan redan den rutten, så det är inget jag behöver gå närmare in på. Blev en sväng in på donken för att hälsa på söderhams hellmoppers. Epamaffian. Snabba epor 2000. Bränna däck och dricka bira. Ja ni fattar!

Somnade vid klockan 3 efter att ha haft ansiktsmasken på en sväng och kollat igenom allt vad facebook har att erbjuda. Kollade btw på "Så ska det låta" också, vilka var brudarna?? Jag störde ihjäl mig. Det där är alldeles för klämcheckt för min del. Usch för fejkad positivitet och försöka vara gullig. Det är inte min kopp av te som man så jävla tjusigt säger.

Jag tror nya grejen är att lägga ut ansiktsmaskbilder?

Halv 3 på natten blir det inte bättre än såhär...
Visste du att?

Coca-Cola är det näst mest kända ordet i världen?
Elvis Presley färgade sitt hår mörkt?
Att rida kamel på motorväg i Nevada, USA, är olagligt?
Fjärliar smakar med fötterna?
En ko producerar 60 liter saliv på en dag?
En människas öron och näsa aldrig slutar växa?
Mohammed är världens vanligaste namn?
Osthyveln uppfanns i Norge?
Oralsex är olagligt i 18 amerikanska stater?
7 individer i Sverige har "Pung" som registrerat tilltalsnamn?
Det finns 5 personer i Sverige med efternamnet "Hora"?
En struts öga är större än dess hjärna?
Var femte sekund lyfter ett Boeing 747 någonstans i världen?
Dagligen lämnas 21 nyfödda till fel föräldrar?
Man nyser i en hastighet av 160 km/timme?
Saudiarabien inte har en enda biograf?
Myror ramlar alltid på höger sida när de är berusade?
En kackerlacka kan leva i 9 dagar utan huvud? Sedan svälter de ihjäl.
Manliga bladlöss har störst könsorgan av alla levande djur - i förhållande till storlek?
En blåvals penis kan uppnå en längd på 5,5 meter? (Mamma och jag kom fram till att diametern på ollonet är ca 1 meter)
Den genomsnittliga 18-åringen har sett 26 000 mord på TV?
Alla klockor i Pulp Fiction stannat på 04.20?
J.K Rowling skrev sista kapitlet i sista boken det första hon gjorde?
Kvinnor blinkar dubbelt så ofta som män?
I vissa delar av USA är det förbjudet att kyssa en kvinna när hon sover?
En myra lyfter 50 gånger sin egen vikt?
Under ett år sväljer du i genomsnitt 14 insekter när du sover?
Hästar står upp 92% av sitt liv?
Det finns fyra män i Sverige som har "Emma" som tilltalsnamn? (2010)
5% av världens befolkning är homosexuell?
En krokodil inte kan lipa?
På Haiti äger 1 av 200 bil?
Man tillbringar 6 månader av sitt liv på toaletten?
En ko fiser ut 600 liter metan per dag? (Stor bov för miljön)
Noshörningens horn består av sammanpressat hår?

En sån där dag..

..då man tar tag i en massa saker och ting. Eller borde vara iallafall. Jag har dock tvättat, än så länge. Jag hoppas verkligen att jag får in kläderna på sin plats oxå. Annars vet man aldrig när det sker. Jag ska ta tag i det med detsamma förresten.

Vill passa på att säga grattis till Moa som fyller 18 år idag! Herregud vad tiden går fort! 4 år har vi kännt varandra nu. Fyra underbara år! Jag hoppas verkligen att du kommer ner till mig snart så jag får ta med dig ut på lite galej :) Ha världens bästa dag bästa Moa!
Korta dagar är bra dagar!

Idag kom jag hem från skolan vid halv 11. Japp, helt underbart. Vi håller på med ergonomi nu och har haft två gästföreläsare hos oss från Umeå. De säger det dom vill ha sagt, sen slutar vi! haha svårare än så behöver det faktiskt inte vara. Finns alldeles för många lärare som försöker fylla ut tiden man har med en massa skit bara för att det står på schemat att vi går mellan vissa tider.

Igår va jag hos Carro och pluggade. Tror ni det är jobbigt att plugga när man kan ligga ute på balkongen i solen? Svar nej. Check this out!

Här låg vi en lång stund och pluggade tenta...

...sen gick vi in och stekte på lite korv & makaroner. Carro va livrädd för korvarna!
Timbalandmaraton fortsätter:


Plugg plugg plugg

Sitter hemma hos Carro K nu och ska plugga hälsoarbete. Stress bland ungdomar. På fredag ska jag ut till Stenbergaskolan och göra enkätundersökning, det är alltid lika roligt att vara där! Nu måste jag återgå till plugget. Hörs senare!

Det här är oxå en utav hans nya!


IKEA

Sara Lundén drog med mig till IKEA en sväng. Har inga pengar, men har faktiskt inga glas heller. När man är här på besök för man snabbt dricka upp så nästa kan få glaset. Typ! Köpte mig iallafall 6 vanliga glas för 29 kronor och 6 st vinglas för 39 kronor. Helt underbart att IKEA är så dyrt. Men man funderar ju vad det är för barn som blåst dom där glasen egentligen..eller är det på grund av supermegamassproduktion månne? Billigt och bra för min plånbok iallafall.

Sen verkar det lösa sig med mitt spanskaproblem oxå..världens gulligaste Paulina tipsade om att man på henne gymnasium kunde läsa kurser för 500 kr efter man gått ut. Kan ju hoppas att jag får läsa med dom nudå..då blir man ju gymnasieelev igen! haha. Om det inte funkar så kom mamma med idén om att jag får skriva mig hemma hos mamma och pappa igen så jag kan läsa på CFL hemma i stan. Jag känner mig genast mycket mer positiv!

Nu ska jag & Filippa gå och handla lite, sen blir det Desperate Houswifes...Två vackra flickor i detta inlägg som gör mig väldigt glad!

Uträttningar

Idag har jag tusen saker att göra. Jag räknar dock allt jag gör som saker att göra. Hmm. Jag ska äta frukost, duscha, städa, tvätta, handla lite kanske, söka jobb, ta en promenad, lämna in ett spar skor för reklamation, jaa man kommer snabbt upp i saker att göra om man räknar att kliva upp ur sängen, kissa, klä på sig osv.

Glömde även nämna att jag ringt runt till Komvux i Gävle, Söderhamn och Högskolan i Dalarna för att försöka lösa mitt problem angående Spanskan. Jag vill ju läsa spanska till hösten och göra ett utbyte så jag pluggar i Spanien, men jag har inte steg 3 som är obligatoriskt. Komvux i Gävle har inte spanska, i Söderhamn finns det så man kan plugga på distans, men man måste vara skriven i Söderhamn för att få plugga på Cfl, och på Högskolan i Dalarna svarar dom inte. Vad gör jag nudå?

Äter frukost och klär på mig är nog ett bra alternativ eftersom jag skrev det på listan för mer än 1 timme sen.

Timbaland är tillbaka. Jag ska nog slänga in en video i varje inlägg för att visa hur mycket den mannen gjort!


Back on track!

Im back! Tror jag iallafall. Jag vaknade och kände att nu..nu vill jag skriva ett inlägg. Jihoo! Jag var i bloggtorkarträsket, men är åter på banan. Banan kan man förresten ha i filen. Det ska jag ha nu till frukost!


Okej, vart va jag? Jag skrev jag sist som var av värde. Nähä, det fanns inget sånt i bloggen. Jo veckans vän. Och den skall icke glömmas. Kommer senare idag!

Vi kör lite om fredagen:
Jag blev överlycklig när jag på torsdagskvällen pratade med min fina vän Emma Sahlin och frågade henne om hon ville komma till mig på fredagen. Det ville hon gärna. Hon är en mina vänner som kan släppa allt hon har för att göra något spontant eller när det behövs. Jag uppskattar det som fan! Det var inte 100% säkert att hon skulle komma, men när jag stog vid perrongen kl 15.30 visste jag att hon satt på tåget. Vi tog oss en sväng på stan för att inhandla diverse drycker och mat sen knallade vi hemåt tillsammans med Emma Bergström som då följde upp med oss hem. Jag umgicks med båda mina Emmor, kan det bli bättre? Dom hade aldrig träffat varann heller så det var superkul att det blev en get-together. Vi sminkade oss, pratade skit, skrattade, provade kläder, drack, bytte musik, provade andra kläder, bättrade på sminket och skrattade ännu mer. Vid 23 åkte tyvärr Emma B hemåt, men jag och Sahlin förtsatte en timme till ungefär innan vi drog oss ner mot stadens egna Goya för att fortsätta festen. Det var helt ok på Goya faktiskt. Resterande av kvällen är inte värd att nämnnas i bloggen, det håller vi för oss själva :)

Tack för en fin kväll min sköna! Och tack Bergström :)Nääe!

Är jättetrött och fortfarande inte alls sugen på att blogga. Därför skiter jag i det. Nästan.

Antes pappa har lite lika humor som min pappa har jag märkt. Haha pappahumor generellt kanske?
"- Vem vare som sa Manboy?"
"- Erik Saade"

Godnatt, nu går jag och lägger mig!

Alive

Jag lever, men känner inte för att blogg nu. Jag lovar att återkomma imorgon med en massa smaskiga detaljer!

Vill passa på att slänga in en hälsning till syrran, i Barcelona: Kom igen nu Sofie! Kör för fa-an!
Hon och Ballex är på Camp Nou för att se Barca - Valencia! Wiiiie!

Underbara Fredag

Jag har sovit som en prinsessa, haft helt underbara drömmar och vaknat pigg eftersom vi är lediga idag och jag som den sjusovaren jag är kunde sova ut! L-O-V-E-L-Y

En annan sak som är lovely är att Emma Sahlin kommer hit idag! Wiiiiie!
Allt är inte säkert än, men troligen så kommer hon och vi kan ha en Emma&Carro-fest som vi alltid har :)


Men du!

Där fick man för att vara lycklig. Smällde i mig maten, men tror inte att min mage va riktigt van med det. Illamående, yrsel och ett toalettbesök senare kan jag återigen stå på benen. Jag kämpar på! haha fy. Friskluft och Filippa får mig nog på bättringsvägen snabbare...


Lycka!

Haha, här kommer ett sån där fjantigt inlägg om hur lycklig jag är :)

Jag har nu lagt LCHF på hyllan. Skrev om det tidigare länken har ni här. Dock har jag kommit underfund med att jag mår väldigt bra av att äta kolhydratsnålt, men att jag inte har råd med det hela månaden ut och då blir det lite fel eftersom jag varierar min kost fram och tillbaka.

Tidigare idag va jag och handlade. Köpte flingor, soppor, bröd och annat jag inte ätit nu på 3 månader. Det är eufori mina vänner! Jag gick med ett leende på läpparna hela vägen hem trots att kassarna vägde bly. Sen lagade jag ris, kyckling och currysås! Bilden ser väldigt dassig och grå ut (mobilkamera), men så jävla gott!Gör som min älskade syster - tummen upp!

Handledning

Jaha, då har jag varit i skolan klart för den här veckan i och med att jag var på handledning idag mellan 9.15-9.45. Vi kom fram till att vi ska skriva om stress och olika stressorer. Nästa steg är att bestämma sig vilken målgrupp vi vill inrikta oss på och så vidare. Känns väldigt bra att ha gjort sitt för dagen. Vad ska man mer hitta på idag då gott folk?

Sugen på waynes sallad igen, dom är så jäkla goda!

Slirigt

Det är snökaos i Gävle. Jag är allvarlig. Från mig tog det cirka 5 minuter upp till filippa med bil och det är kanske 300 meter. Snön smälter (vilket är sjukt fantastiskt underbart) och det blir så djupa spår i vägarna att man bara slirar omkring utan kontroll.

Ikväll mötte jag upp Filippa, Emma och Emmas söta syster Sofia på Interpool för lite mat och vin. Kom precis hem efter att ha slirat hemåt nu med Filippa. Den sliriga vägen hem var dock kontrollerad. Upp imorrn för handledning 9.15 inför hälsoarbetet. Därmed säger jag godnatt!

Bacon...haha bra rubrik

Igår eftermiddag kom söta Emma hem till mig innan vi gick och tränade. Vi slängde ihop en sallad med bacon och cremefraichesås. Det är så fräääscht som Ante jämt säger. Dock kom jag på att jag inte har någon konservöppnare till majsburken, men det löste sig på annat sätt. Man tager vad man haver brukar det heta va?


Emma glad för att få mat.
Emma ber bordsbön.
Fattigmansmat.

Waynes

Igår va jag och Filippa på waynes för en sallad.....och en morotskaka :) Bland det bästa jag vet är att umgås med mina vänner, så en sväng på stan, fika och en promenad i den ljumma (helt seriöst) kvällningen kan ju inte vara annat än helt perfekt avslut på dagen!
Vi gick på Lars i Sundsvall

Ja, nu är tiden inne för att berätta om helgens tokigheter. Jag känner att ni är mogna för att få höra om allt som hände in Sundsvallstown...

Helgen började med att jag åkte hem till Söderhamn redan på fredagen för att umgås med min underbara Anna. Lördagen fortsatte med att Sofie som var kvar i Gävle skulle sätta sig i bilen och böörna till Söderhamn, det gick mindre bra. Bilen gav inte ifrån sig ett enda ljud, men trägen vinner och efter ca 20 minuter kom hon iväg från helvetesparkeringen mot tjo och tjim. Kom iväg hemifrån South Harbour vid 12 tiden så det blev inte så sent ändå. Jaja, mycket onödig fakta nu.

Fick en klippning och fix av Elut Baggeluska som gjorde susen mot mitt trötta jävla hår efter att den där dåren nere på nian gått loss. Allvarligt, gå aldrig till det stället, mitt emot BikBok nere i Nian Gallerian. Jag sa att jag ville ha en varmare ton i mitt blonda hår. Jag gick därifrån med blå/grått hår (iskallt) och en etapp runt hela huvudet. Gick tillbaka, men jaa..det är ett kapitel i sig. Får nog skriva om det en annan gång och visa bilder! HAHA

Pizza beställdes på kvällen, sen började festen. Vi lekte en lek som Elin presenterade, en variant av charader, som var hur rolig som helst. Jag och Elin hade dock problem med våra äldre nuckor som inte fattade riktigt vad det egentligen gick ut på. Men vem klandrar dom, de är ju faktiskt 27 nu.

Höjdpunkten på kvällen (lördagen) var när Emma improviserade en Tina Turner konsert. Vi var alla hänförda. Jag har sett Tina Turner irl. Inte Tina Törner nu alltså, utan the one and only Tina Turner. Eller man ska rättare sagt säga: The one and only Emma Baglién!

Vid halv ett gick vi till ett ställe som Emma beskrev som Lars när jag tidigare under dagen frågade vart vi skulle gå ut på kvällen. Det var egentligen Oscar. Där dansade vi till svetten lackade.

Hem igen vid kvart i tre, tog någre kvällsmackor och disskuterade Gustav Vasa. Jag kan inte beskriva det bättre än att ta Sofies citat rakt av. Hon satt och skrev blogginlägget när diskussionen fortsatte morgonen efter och skrev av allt vad hon hörde. Sjögren Och Bagliénska släkten har en tendens att dra allt till sin enda, to the edge, eller möjligen over the top. Repetition för vissa som läser Sofies blogg oxå, men här kommer det igen:

Tankar/Funderingar kring Gustav Vasa.

 

"Han gick till barberaren och bad att få en potta med två centimeters lugg"
"Han var nog en rolig kung, känns det som. Var han tjock?"
"Nej, han höll sig ju i form på skidan"
"vad åt han egentligen på turen?"
"Räv."
"Han tog det lugnt och sjöng"
"Hur stakar man sig fram med en skida och en stav?"
"Varför vill man åka nio mil på en skida?"
"Var det verkligen han som byggde det där skeppet?"
"Han var driftig!"
"Jahopp. Nu har jag åkt skidor nio mil. Vad ska jag göra nudå?? Jag vet, jag bygger ett skepp!"
"...och skepphelvetet (el caraca barca) sjönk efter 100 meter. Vilket fiasko"
"Våran kung då, vad har han gjort? Ingenting. Han har åkt fast för fortkörning"

 

Vi kom alltså fram till att Gustav Vasa var en driftig kung som åkte nio mil på en skida och med en stav. Han började i Mora och slutade i Mora. Han var tjock och hade en pottfrisyr med två centimeters lugg. På sin skidtur sjöng han och var glad. När han blev hungrig åt han räv. Efter att han var klar med sin lilla skidtur blev han rastlös. Då byggde han ett skepp. Tyvärr blev det fel på lastutrymmen under skeppet så det sjönk 100 meter från hamnen. Han var en omtyckt kung. På fötterna hade han loafers..med guldspänne.
Så, där hade ni lite spännande kuriosa angående vår tidigare kung. Nu har ni nog lärt er något nytt för idag inte sant?!


Haha!

Jag hittade detta på min kära svågers blogg. Är det normalt att se ut som skallepär när man är liten?
Han har knäppt bilderna från en film. Filmen finns på Alex blogg. Sofie sjunger för lilla korven.


Sista bilden...say whaaaat?! hahaha

♥ Veckans Vän ♥

Therese Maria Fredriksson - 880102

Therese och jag träffades första gången som jag & magnus träffades. Vi gick alltså i olika klasser fast till lärare båda två. Jag visste inte först att Therese också skulle bli idrottslärare, utan det visade sig först mycket senare när vi fick klasslistorna. Jag hade egentligen inte fårr någon uppfattning av Tessan alls för hon är ganska blyg den lilla tösen :) Hon gick förresten i samma klass som Emma & Jessica även hon, likasom Magnus.

När vi väl började i samma klass i januari 2009 så klickade det direkt. Jag minns faktiskt inte vår första lektion tillsammans, eller jo förresten det gör jag, men då umgicks jag med en tjej som heter Cecilia. Tess minns jag inte från den första lektionen. Hur som haver så fördes våra vägar samman och...

...Sedan dess har vi suttit ihop.

Therese och jag spenderade varenda dag tillsammans och när vi inte umgicks började man känna abstinens direkt. Varje dag i skolan var en fröjd! Till en början bodde mitt hjärta fortfarande i Gävle, men tyvärr för min del så flyttade hon "tillbaka" till Stockholm där hon nu bor.

Therese är en tjej som betyder väldigt mycket för mig. Hon och jag har det väldigt lättsamt tillsammans, men det finns även ett djup som man inte riktigt kan beskriva. Även jag och Tess har kallats för Knoll & Tott, Bill och Bull, Piff & Puff med mera just för att vi nästintill sitter ihop. Inte på grund av att vi inte klarar av att umgås med andra, utan för att vi inte klarar av att umgås utan varandra.

Vi har upplevt fester, draman, tokerier, sorg, lycka, rädsla och oro tillsammans. Vi har gråtit men framförallt skrattat. Vi har filosoferat och pratat strunt. Vi har sovit och vi har varit vakna. Vi har framförallt knäppt en sjuhelskottas massa bilder tillsammans, speciellt inne på toaletten! Det har blivit lite av våran grej. Varje gång vi är tillsammans knäpper vi kort, och oftast inne på toaletten.

Till min stora sorg skildes våra vägar nu i januari och vi går inte längre i samma klass. Hon pluggar nu på distans från Stockholm och vi ses inte längre varje dag. Det värker i mitt hjärta då jag tänker på hur det faktiskt ligger till. Jag tror att jag försöker glömma faktumet att vi inte längre sitter ihop (fysiskt). Under ett års tid har jag alltså funnit en människa som får mig att må så bra, men under den tiden har hon även hunnit försvinna ur min vardag. Jag vet inte riktigt hur jag ska handskas med detta. Dock vet jag att vi alltid kommer att vara Carro & Tess, och att inget kommer kunna ändra på det.

Du är en utav mina bästa vänner Therese Fredriksson, och även då vi inte bor i samma stad så kommer du alltid finnas i mitt hjärta och jag gör mitt allra bästa för att vi ska kunna ses så ofta det bara går. Jag behöver dig.

Tack för att du finns!


Hälsoarbete

Idag har vart en väldigt skön dag. Jag skrev förut om att jag gillar dagar då man är i skolan någon timme, för dels kommer man upp på morgonen, dels har man hela dagen framför sig men har ändå gjort någon nytta i skolan. Denna morgon åkte jag ut till Carro för att plugga. Jag blev bjuden på scones och vi la upp en planering inför vårt hälsoarbete som vi ska skriva tillsammans. Vi kanske höll på i 1,5 timme totalt, och då var det en hel del annat snack också. Hon och Tobbe har en väldigt fin takvåning i Gävle Strand så där har jag bestämt att jag ska spendera mycket tid i sommar. Haha!


Söndag

Jag är så sjukt trött. Klockan är kvart över 8, men i vilket fall måste jag gå och lägga mig nu. Lovar att skriva och berätta om helgen imorgon. Den var helt otroligt rolig, sjukt mycket skratt!

Kolla in syrrans inlägg för ett smakprov på vad helgen innehöll. Mer kommer upp senare. Tyvärr blir det ju mycket dubbelt, men så är det när man umgås och gör samma saker.

Åkte Gustav Vasa bara med en skida? Och varför nöjde han sig inte bara med att åka skidor, va han tvungen att bygga ett skepp oxå? Nähä, han byggde tydligen inte det där skeppet..men va han tjock och glad då åtminstone?

Yippi Ki Yay Mother Fucker

Igår åkte jag en sista sväng, eller ja..för den här veckan iallafall..till stockholm. Jag ska bort till Sundsvall i helgen så passade på att hälsa på Ante när man kan åka med en vän tillbaka till Gävle. Perfekt! Kom till skolan och hade testledarexamination. Med det menas alltså att vi nu är examinerade i att testa personers kondition och syreupptagningsförmåga genom att göra ett arbets-EKG. Jaha, så kan man det nu oxå, vad ska vi använda detta till i skolan är något som dyker upp i mitt huvud?

I helgen ska jag till sundsvall och hälsa på underbara Elin Baggelutt, självklart följer syrran och farbror Emma oxå med. Det kommer bli en helg man sent glömmer. Mer om den på söndag. Ikväll åker jag hem och umgås med Anna ikväll, det ska bli så skönt, saknar henne jättemycket nu när vi bor i olika städer.

Sist men absolut inte minst, påminde mig min nya vän - vet inte om man kan kalla honom det för han trackar mig sjukt mycket hela tiden - Fredrik Brink mig om Jarmo. Den älskade underbara Jarmo! Jag har till och med bilder av honom på datorn. Han är min stora idol! Saknar honom så sjukt mycket och kan bara säga att jag blev så grymt besviken när jag fick reda på att Jarmo faktiskt är Joakim. Lukas i Skilda Världar!! Enjoy mina vänner!

Kolla in på tv6.se/play för att se alla avsnitt. Så jäkla sevärda!


Den 4 mars 2010

Jag somnade relativt tidigt igår, det tykte iallafall Magnus och Eric, som går och lägger sig vid 1 tiden. Trots 8 timmars sömn är jag alltid sjukt trött på morgonen när jag vaknar. Spelar ingen roll om jag sover 5 eller 14 timmar så är jag lika trött ändå. Jag kan nog inte säga att jag vaknat och varit pigg en enda gång i mitt liv. Hur som..

Snabbvisit i skolan idag. Introduktion till ett fördjupningsarbete. Jag och Carro ska skriva tillsammans. Jag känner att jag är uppstyrd för första gången under min skoltid. Ska i och för sig inte ropa hej, men vi har en väldigt bra plan för hur arbetet ska gå till och när vi ska vara klar, känns otroligt bra! Jag vill iallafall komma till att det är skönt att vara i skolan mellan 9 och 10 dagar som denna. Då kommer man upp, och man har hela dagen framför sig men har ändå gjort nytta och varit i skolan. Plus att solen skiner. Nu är det naaajs!

Den här vackra skruttungen saknar jag idag


Morgonpigg?

Ibland är jag dålig på att uppdatera, jag vet. Förlåt. Jag har iallafall varit i Stockholm två dagar hos min kära Ante, men imorse bar det av hemåt Gävle igen. Jag klev på tåget 06.30 vilket innebar att jag måste kliva upp förjääävla tidigt. 05.30 stog väckarklockan på. Fatta det, jag som är van att sova till minst kl 8. Jag klev på och hittade mig min plats. Jag hade egentligen plats i gången - alltså inte fönsterplats - men det va nästan tomt på tåget så jag satte mig inne vid fönstret ändå. Ingen hoppade på vid Arlanda så jag kunde i godan ro sitta kvar och luta mig så bekvämt mot fönstret och slumra lite. När vi var i Uppsala så hoppade tyvärr min resegranne på. Resten ser ut ungefär såhär:

Mannen: Det där är MIN plats.
Jag (nyvaken): Oj, ja jag sitter egentligen bredvid, men vänta ska jag flytta på mig.
Jag börjar packa ihop mina saker för att tränga mig ut så han kan komma in på sin plats.
Mannen suckar högt..
När jag är halvvägs upp från sätet ställer han ner sin väska framför mig på golvet (framför sin stol) och pressar sig in på sin plats så jag ramlar ner i stolen jag ska sitta i, med packningen i fulla famnen.
Karljäveln hade väl ingen bra morgon. Men det fick tamefan inte jag heller på grund av honom. Dessutom hade han brynäskeps!

När min vän Mange ringde passade jag på att prata högt om Brynäs-Skellefteå den 13/3 och att jag håller på SAIK.

Nu ska jag fortsätta telefonterra Filippa tills hon svarar.

Blåsut

Sitter i soffan hos min kära vän Therese Fredriksson. Hon är en snygg jäkel, väldigt trevlig är hon oxå! Haha låter som en kontaktannons! Annars ska jag bara försöka plugga idag, imorgon bär det av hemåt Gävle igen.

Förresten såg jag att pälskragen (fuskpäls, så va lugn) är rätt sliten. Det är fan inte okej när pälsen har kluvna hårstrån..


♥ Veckans Vän ♥

Per Magnus Johansson - 830628

Magnus såg jag första gången för cirka ett och ett halvt år sedan när jag började på lärarutbildningen i Gävle. Vi gick inte i samma klass men jag lärde känna två söta flickor vid namn Emma och Jessica, och dom umgicks flitigt med denne Magnus. Mitt intryck av honom var att han var en glad prick och att han hade en otroligt mysig röst. Den är annorlunda. Vi lärde inte känna varandra då utan det gick ett halvår men sedan slogs vi ihop i samma klass då även han läser till idrottslärare. Första halvåret umgicks vi inte så mycket heller, utan vi blev mest klasskompisar som kom bra överrens, inte så mycket mer men absolut inte mindre.

Det var först när vi började idrott & hälsa B i höstas som våran vänskap kom till en högre nivå, en nivå som jag aldrig trodde den skulle nå till. Han är nog så nära någon kille någonsin varit mig - alltså känslomässigt - och om man ser till vänner. Ja ni förstår. Vi umgicks mer under lektionerna men började även umgås på fritiden. Vi skojar och busar och under lektionstid är nog magnus favoritsysselsättning att tracka mig eller att vända mig över axeln och visa att han minsann är starkare än vad jag är. Det är nätt och jämnt mina vänner! haha.

Magnus och jag brukar inte göra så mycket tillsammans på fritiden, för vi gör så otroligt mycket i skolan, alltså att hitta på saker. Utan det har mer blivit en sådan relation där vi åker och handlar, lagar mat, tittar på TV, går ut på promenader, sitter och pratar eller bara är. Jag älskar människor som man bara kan vara med. Man behöver inte säga något, utan att vara i den personens närhet räcker. Man kan sitta tyst i en timme, men man umgås ändå.

Jag har aldrig någonsin mött en person som bryr sig så mycket om andra. Han kan ibland göra saker för andra fast det själv sätter honom i en knipa eller situation som blir jobbig. Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det, om han bara är dum eller om han är snäll. I och med att vi är så otroligt lika så måste jag nog säga att han är snäll. Man kan ju inte snacka skit om sig själv. Fast måste ändå erkänna att det är jävligt dumt. Hur som haver så är det en egenskap som är så fin, och det visar på att han har ett stort och varmt hjärta. Magnus har varit med om saker som jag ibland har svårt att förstå, men jag är så glad att han vill dela sina historier med mig, likasom jag delar mina historier med honom. Jag älskar jag att vi kan prata om allt. Jag har aldrig haft någon manlig vän som bryr sig så mycket om att jag ska må bra och ha det bra som Magnus gör. Magnus kalender innehåller mina röda dagar så han vet när han ska passa sig - haha näe men nästan - och vi kan prata om alla problem vi har eller allt som är bra. Det är så skönt att vi är av olika kön så man kan få en hel del förklarat som man annars skulle vara helt ovetande om.

Magnus har blivit min bästa vän och min bror. Den här fotbollsnörden har satt djupa spår i mig. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta och jag är evigt tacksam för att vi funnit varandra. Jag älskar dig Magnus Johansson!

Tack för att du finns!RSS 2.0