Back homeHar precis haft världens mysigaste kväll med hela familjen som är hemma i Oslo samt Mathilda och Jonas. Har fått världens bästa julklappar av Linus & Elin, ätit trerätters middag och druckit ett glas vin. Kärlek!


Colombia, se upp!

För här kommer vi! Resan är bokad, spanskan har börjats filas på, planeringen är i gång (iallafall i startgroparna) och vi är laddade. Elin Norlin, min kära vän, nu är det klart, vi är påväg. Här kommer vi syd/central/nordamerika!


 
Cartagena, Colombia


San Blas, Panama

 
Costa Rica

 
Nicaragua

 
Cuba

 
Bahamas

 
Miami

 
New York City


Vill inte göra er avundsjuka, men det här är ett urval av bilder från dit jag & Elin ska. See ya!
(Alla bilder är från Google)


fortfarande såhär dan före

Välkommen till Oslo. Här lever vi partysvenskar, inte undra på att dom vill att vi ska "go home". För er som undrar vad vi partysvensker är för några så kommer en video vilken är som tagen direkt ur mitt liv. Enjoy!


Såhär dan före..

..har jag inte uträttat mycket. Jag & min snart-sprängs-hon-tamefan-syster har städat och donat här hemma. Nu har vi en välförtjänt paus. Hon sitter och kollar lite på sin dator och jag här vid mammas&pappas. Igår träffade jag på ursöta trion: Linda, Jessica & Sara ute på Valbo. Dom tyckte jag skulle updatera mer, så seriöst tjejer, den här gången ska jag förspöka allt vad jag kan för er skull, och för min. För jag tycker ju att det är kul! Jag gör ju faktiskt det!

Nu är jag som sagt hemma i Sandarne, home sweet home. Dock måste jag erkänna att jag saknar Oslo lite. Jag saknar Elin, och Linus, och "våran" lägenhet. Ja, det saknar jag. Nu ska vi fortsätta städa, sen ska vi griljera skinka. Först måste jag bara slita mig ifrån mitt googlande, men faaaaaasen så svårt det är. Kan ni klandra mig? När jag bad Sofie om tips så sa hon: BURT REYNOLDS! (Googla Burt Reynolds, kolla på bilder eller kolla bild 7 här nedanför - kan det vara den bilden hon hade i tankarna tro?) Har jag berättat att mitt andranamn är Prusiluska? Carro Prusiluskan Sjögren. Undrar vad Sofies andranamn är..

 
   
 
 
Alla bilder är lånade från google

Finn 1 fel. 


 


Ma grandma

Min farmor(87) har skrivit en önskelista. Såhär ser den ut:

1. Korsordspennor
2. Kulspetspennor
3. En pocketbok
4. Handkräm

Något annat anser hon sig inte behöva. Nice grandma! Jag önskar att jag när jag är 87 år för det första: Skriver önskelistor (hur ska folk annars veta vad man vill ha?), för det andra: har allt man önskat sig i livet (förutom pennor och handkräm).

Later!Robyn

Vår svenska Robyn, som hon fortsätter leverera hits efter hits. Men om man nu inte bara ska koncentrera sig på ifall det är hits eller inte så är ju texterna helt otroliga. Heeelt otroliga! Jag la ju upp en video i något inlägg nedanför, men sen råkade jag skriva ett till så det försvann lite i massan (haha, i alla mina 17 inlägg om dagen - läs: om året) Här kommer igen iallafall två acoustic versions som jag älskar, bara älskar!! Pure love.


Will you tell me once again
how we're gonna be just friends?
If you're for real and not pretend
then I guess you can hang with meAnd I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go
But I'm gonna love you like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible
Your love is ultra magnetic and
it's taking over
This is hardcore
And I'm indestructible


Kul...kul?!

Igår fick jag en kommentar som verkar gå i släkten, fasen till och med familjen, att få höra: "Du kommer vara bra på att föda barn".

Tack?! TACK!!!?

Linus, vad har jag gjort dig? Jag har klippt dig, stoppat om dig när du frysit, skojjat, noppat (vart går gränsen för könshår - Elin?) och myst med dig. VAD har jag gjort för att förtjäna allt detta?

Haha kommer kunna skriva en bok om alla kommentarer Linus så fint lägger ut om mig och Elin. Tur för dig att vi tycker om dig ändå.

  
Mr Perfect himself?


Indestructible"I'm gonna love you like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible"


Starkare ord får man leta efter. Vackert, helt fantastiskt vackert!
Jag tänker speciellt på en utav mina närmaste vänner och hoppas att den personen ska kunna känna detta igen. För det är h♥n så värd!


Me and my baby and my cadillac

 
Igår blev jag ivägtvingad utan mina vänner och chefer att åka gokart. Jag satt hemma i stillheten och åt tacos med mina sambos och vi tänkte kolla på en film. Jag fick ett samtal av Johan (bredvid mig på kortet) där han frågade om jag skulle med och åka. Njaa, sa jag, vi har ju kvalitetstid här hemma. "Okej, jag hämtar dig 5 över".
Jahapp. Men attans så kul det va! Några blåmärken och en ömmande kropp senare gick jag in på en tredjeplats. JA, vi va fler än tre. Vi va faktiskt sex.

Johan Nyström är det till höger på korten. Han är från Skellefteå, så honom tycker jag om jättemycket. Han är nästan i klass med mina sjuttioelva släktingar, och då kan ni ju tänka er hur mycket jag gillar honom! Ett minus är att han inte är så insatt i hockeyn. Han får godkänt ändå...


Already in Love

 
Vackraste skapelsen i världen, kan inte vänta tills jag får pussa på detta lilla ting.
Stoltare soon-to-be-Moster får man leta efter!


Mina sambos

Mina sambos måste vara dom sötaste i världen! Linus har aldrig under sina 23 år ägt en chokladkalender, så jag och Elin gjorde slag i saken och köpte en åt honom. Vi skrev även ett rim, ska kolla om jag hittar det....hmm..leta leta...näe jag hittar det inte. Måste fråga Linus när han kommer hem. Har han slängt det får han fan storstryk!
Dom kom på igår att de har glömt att öppna de 7 första luckorna så såhär fann jag dem när jag kom in i vardagsrummet. De hade så fullt upp att de inte ens märkte att jag tog fram mobilen...
 

"Vilket lucka är du på?"
"Mäh, vi har inte fått en enda som är lika"
"Kolla, jag fick en katt!"
"Nej men ska man äta den här...vilken ful"
"Ja, den va ful.."
"Men jag bara måste öppna lucka 24 nu"
"Nej, Liiinus, du får inte, det är fusk"
"Okej.."

Kan man bli annat än lycklig av att komma hem till det här?


Mitt liv just nu

Jag äter (bokstavligt talat), andas, och lever Tre kronor Bar & Kök just nu. Allt det positiva vi får varje dag är helt plötsligt inte lika mycket värdt när man får en negativ kommentar. Jag tror faktiskt inte den här människan har varit hos oss och ätit, för då skulle denna människan inte uttrycka sig såhär. Men den här kommentaren hittade jag på en internetsida iallafall: "Svensk mat laget av partysvensker. Hvor bra kan d e t. bli?"

Varför fungerar människan så att det krävs 100 positiva kommentarer för att väga upp 1 negativ?


RSS 2.0