Då kör vi fredag...

...som bjöd på besök utav Jök Unit. De hade färdats långvägar ända ifrån vår huvudstad för att besöka Gävle vart deras utflyttade vän nu är bosatt. För att på ett eller annat sätt klargöra (eller kanske bara skapa förvirring) kan ni kolla in min käre svågers blogg där han klartgjort precis vilka som är vilka och vad de är för snubbar. Sjukt rolig blogg!

I vilket fall får de en snabb presentation med bild och smeknamn. Ingen vet egentligen vad dessa jökar heter. Inte ens de själva.




1. Det här är självaste Jök Jöksson. (Joel)
2. Fjonk (Frank)
3. Asier del Horno (Danne)
4.
Brian (Kenny) & Antonio del Horno (Johannes)
5. Isbjörn (Ante)
6. Prutton (Alex)

I vilket fall så började fredagen med att Jök satt fast i tunnelbanan i 3 (!!!) timmar så de blev väldigt försenade till stockholm. Eller ja...de hann inte till Alex fotbollsträning som de ville vara med på. Bummer. När väl grabbarna kom så började det stänkas direkt. Öl sprättades, vin tappades upp och salta pinnar åts. Vi tog vid halv ett snåret vårt pick och pack till Goya. Tyvärr var det en dålig kväll på Goya grabbarna fick uppleva (återigen), lite folk, konstig musik osv. Efterfesten uppskattade de mer eftersom det blev en duschfest. Duschfest innebär att killarna klär av sig alla kläder, och duschar. Diskussionernas timme var kommen! Jag vet inte hur länge de duschade, men kort och filmer finns arkiverade. Nyfikna va?! Bjuder på en bild iallafall!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0