Moments of my life

Igår spenderade familjen på munkedamsveien sin kväll såhär:


Det här är faktiskt vår egna öppna spis.

 

Öppen spis + True blood + Popcorn = vardag hos oss. I love it!


It´s my birthday

Här kommer lite bilder från i torsdags när jag fyllde hela 23 år. Ingen tror mig här i Norge, ska det tas som en komplimang eller inte? Jag utnyttjar det genom att köpa ungdomskort till trikken.

"Är du under 20?" "-Jaaaaa..." 

 
 
1. Elin hade gjort frulle till mig
2. Bästa Elin, bästa tårtan!
3. Elin & Jag på trikken mot restaurangen
4. Ser väldigt kärvänligt ut mellan mig & chefen på Tre Kronor. Han håller faktiskt handen på sitt eget lår haha.

Sov gott, kommer mer imorrn!


I like

Jag gillar att ni inte är så många som på vardagarna som läser min blogg på helgerna, det betyder att ni har bättre för er än att vara inne och läsa min obetydliga ouppdaterade blogg. Jag gillar även att jag ska ut på baluns och att jag har mycket bra sambos som glädjer mig i min vardag och min saknad till er där hemma. En extra tanke till Filippa som behöver den just nu. STOR kram min bästa.




Är det en vanlig dag?

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag?
- Japp det är en helt vanlig dag, förutom att jag föddes för 23 år sedan. Jag och typ 1 miljon andra människor. Vissa tycker dock att dagen är speciell, och då dessa är underbara och gör min alldeles vanliga dag extra bra, så är en en alldeles vanlig underbar dag! Tack alla nära/kära/fina/bekanta för att ni gör min dag till något extra!

Världens bästa Elin & Marcus väckte mig imorse med skönsång, Sofie har lagt upp ett fint inlägg på bloggen och Carro har gjort den finaste (läs fulaste) filmen ever made!! Jag fick precis ett samtal ifrån Filippa och jag har pratat med Mamma på skype. Kan livet bli bättre?

Jag älskar er mina vänner, tack för att NI gör MIN dag perfekt!



Sofies inlägg


Nämen!

Titta vad jag hittade i en tidning här i Norge! Haha, snacka om att jag blev paff!
 
 
Söderhamns egna Johan.
Sen när jag öppnar tidingen, ja vem hittar jag då? JOOOOO:


HAHHAHA, tror ni jag blev lite förvånad??! Baggelutt, vilken snygg karl du har, och jag saknade dig nåt enormt när jag såg honom! Hälsa Love!


"då vågar jag nästan lova"

Jag har gjort det igen. Jag har nästan lovat nåt jag inte kunde hålla. Det blev inget mer berättande inlägg, utan det blev inget alls. Bra jobbat bruden. Näe, men bra jobbat har det faktiskt varit, för jag har jobbat, och det har gått bra med en sjujäkla massa dricks :) Så återigen: Bra jobbat bruden!

Mitt långa inlägg får vänta. Vågar inte lova tills när. Godnatt!


For the moment

Skrev ett inlägg igår, men tydligen så har det inte publicerats, och försvunnit, så här kommer några bilder istället.

 

På Jobb nr 1.

 
På jobb nr 2.
Enda bilden jag har än, så halvblunda/sesmåttefterut får duga.

Snart ska jag iväg på jobb nr 2. Imorgon är jag ledig, så då vågar jag nästan lova ett lite längre och mer berättande inlägg. Tills dess: Du må ha de! ;)


Voted for Pedro

Då har jag gjort mitt för Sverige och lagt min röst i riksdagsvalet, kommunvalet och landstingsvalet. Hade jag kunnat hade jag röstat på Pedro. Det va smärtfritt, så glöm inte bort att gå och rösta på söndag nu. Det är faktiskt viktigt. På köpet fick jag mig ett jobb för imorgon iallafall, till att börja med. Jag ska servera på "restaurangen" som Linus och Marcus har som sitt andra hem. Träffade på kocken och en annan kille och så vips hade jag jobb imorgonkväll.

Annars rullar dagarna på som vanligt här i grannlandet, jag jobbar ju bara halvtid dessvärre och har en hel del tid över på eftermiddagarna/kvällarna. Igår gjorde jag nåt jag inte gjort på länge - tränade. På kvällen klippte jag Elin och mig själv. I förrgår klippte jag Linus. Annars så städar jag och försöker laga mat tills my husband Elut kommer hem på kvällarna. Jag är en riktig housewife, skulle nästan kunna sätta in desperate före oxå.

Nu ska jag städa, och börja med maten, och lyssna på Freefallin' med Atmosphere.


Blond & blondare

Okej, det här är inte ett av mina stoltaste ögonblick, men just nu har jag inte så mycket fantasi till vad jag ska skriva om så här kommer en kommentar direkt tagen ur vardagen på munkedamsveien:

"Kan man ta ut norska pengar från sitt svenska bankomatkort?"


Ett litet smakprov

 


Skype

Nu har jag fixat skype, så alla som är intresserade av att prata och som oxå har skype kan ju slänga iväg en kommentar eller ett mail så kan vi ju höras lite lättare :)


Come again please?!

Jag är i Norge för att spara pengar, men hur ska det gå till när det till och med kostar pengar att tvätta? Aja, a girl's gotta do what a girl's gotta do.


Mmmmmmmm

Kan väl lägga in lite Fredagsgodis såhär på kvällskvisten då ;)


Bäst just nu!


Gamla godingar

  
Jag är skitcool medan myran till höger va livrädd. Februari 2010


Augusti 2008

  
Eva & Jag sommaren 2003 (?)


Sist men inte minst en bild som gör mig glad ♥


Inception

Ikväll har vi varit på bio. Inception. Har ni sett den? Vad tycker ni?

Jag kan ju inte säga för mycket, även om man vill. Jag kan iallafall säga att jag gillar filmer som gör att man börjar tänka. Inte blir det sämre av att Leo spelar heller. Säg en värdelös film han har gjort.




Roliga kompisar.

Det är ganska roligt att kolla på film med Elin & Linus. Inte.
Ganska mysigt med en som sover en på vardera axel dock, det kan jag leva med.


Vem är Linus egentligen tänker många av er. Here's a sneekpeak:

Hanna Göransson har tagit bilden.


Saknar

Kollade in på Sofies blogg och hittade en massa gamla bilder. Kolla här för fler.




A walk in the park

Just nu ligger jag och Elin och slappar efter våran första arbetsdag. Linus är och tränar den hurtbullen, han har tränat varje dag. Herregud. Innan han drog på träning lagade han mat åt oss, tortillas med tonfisk och avocadoröra. Sagt det förut men säger det igen: Vilken kille va? Icke att låta vara onämnt är att jag och Elin gjorde maten igår.

Dagen började med att vi vaknade utvilade (?) på vår luftmadrass, dock lyser solen in - och då menar jag rätt in - så skulle ni se oss på morgonen skulle vi kunna förväxlas med två mumier då vi ligger med täcket över huvudet båda två. Vi åt frukost, klädde på oss och drog mott jobbet. Första dagen på jobbet alltså. Det va en butik som hade utökat och hade "öppningsfest" på sina typ 2500 kvm. Där fick vi hoppa in i kassan, som de två rookies vi är, utan direkt upplärning, eller ja, 2 minuter? Men det gick så bra så, både jag och Elin hade vid dagens slut fattat både kassan och börjat lära oss norska. Visste ni att körsbär heter moreller på norska? Eller att vitkål heter hodekål? Det visste då inte jag imorse, men nu vet jag. Imorgon börjar jobbet klockan 15 och vi slutar 22.30.

Nu blir det en härlig promenad i slottsparken innan solen går ner. Det är verkligen vackert här. Kameran åker med, men jag lovar inte våga några bilder då grannen är snäll och lånar ut internet vet jag inte om det är tillräckligt hög kapacitet till att ladda upp bilder. På återhörande!


Ny identitet?

Idag har vi varit på stan och skaffat oss ett nytt personnr, eller vi försökte iallafall men vi hade så himla mycket annat på schemat att vi inte hann innan skattekontoret stängde. Imorrn jobbar vi vår första dag och det ska vi göra i kassan på en nyöppning av ett köpcentrum.

Btw ska Elin gästblogga (wootwoot) och även Linus eventuellt (weeeei) så peppa på dom nu med kommentarer så lovar jag underhållning! Kanske till och med kommer en ny header?


RSS 2.0