Livet är stunder som dessa


Hard work work

Idag har jag varit på jobbet för sista dan på 2 veckor. Får en liten minisemester innan jag börjar jobba på riktigt. Det gick bra som vanligt, dom är bra härliga, så jobbigt är det ju faktiskt inte. Efter det åkte jag ut på engeltofta med några vänner jag inte träffat på länge och myste i solen. Vi hade en diskussion kring livet, och kom fram till att man måste älska sig själv innan man kan älska sin andre. Precis som jag skrev i något inlägg tidigare! Jag jobbar på relationen till mig själv just nu, det trivs jag bra med.

Snart bär det av mot Yoga med syrran, sen fotboll hos Pruttons (Sofie&Alex).

Underbara sol!

Ja, visst är den härlig, framförallt när man är ledig! Då ser dagarna ut som såhär ungefär:




1. Början på dagen (ni behöver inte ringa Fonus, jag lever faktiskt)
2. Det tar sig, synd att allt är borta till kvällen igen. Men boken är bra iallafall :)
3 + 4. Hemmagjorda burgare och friscobröd = succé!

Lördagen den 26/6

Idag är det midsommardagen (för alla er som missat det) och det innebär att det var midsommar igår alltså (no shit sherlock). Tycker det va lite roligt att det var 5 tappra själar som kämpade sig in på min blogg igår, haha 5 stycken! Men det ser jag som positivt då många andra säkert hade för roligt för att kolla bloggar :)

Själv var jag ju ute i Älvkarleby och hade det fridens liljor. Vi solade eftersom det var ett helt otroligt bra väder, vi åt sillunch med mera delikatesser, vi gick tipspromenad, vi solade mer, spelade kubb, grillade, gissade riffet, och umgick i superhärligt sällskap! Ja, det va helt enkelt en kanonkväll! Stort tack till Carro som följde med och fulländade kvällen!

Stort tack till Filippa som såg till att det hela blev av, och fixade och donade som den perfekta värdinna hon är. Trots 39 graders feber. Superwomen..

Bilder kommer sen när jag har samlat ihop från alla. Hoppas ni hade en minst lika trevlig midsommar som jag.

Denna tillägnas Filippa Widing


Dan före dan..

..före midsommardagen! Tjoho!
Jag har aldrig kännt något speciellt för högtider, förutom julafton, för den är helig och jag mår bra med hela familjen, men annars tycker jag alla högtider är överskattade. Något enormt faktiskt. Vad är midsommar egentligen, vad firar vi?

"Midsommar är en högtid som firas kring sommarsolståndet. Ursprunget till midsommar är förkristet, men kyrkan har valt att fira Johannes Döparens födelse vid samma tidpunkt. Idag firas midsommar i Sverige med dans kring midsommarstången och inte sällan med sill och färskpotatis på matbordet."

Jaha, det va det vi firade. I år känner jag iallafall lite annorlunda. Jag är hemma i Sandarne (min fristad) och har ätit en oförglömlig middag med familjen, för att få fira lite midsommar med dom oxå, för att senare ikväll åka tillbaka till Gävle. Imorgon går bilen med Carro och mig i till Älvkarleby där Filippa med flera väntar och ett sjuhelskottas kalas brakar av! Jag längtar som en tok!! Gud va kul det ska bli!

Glad midsommar på er alla firare, icke firare, optimister eller pessimister!
Senare ska jag berätta om alkisen som ville betala min sprit på systemet. Han va ju skoj.

    
   


Panik

Sova sova sova säng säng säng. Ja tack, men det går inte!! Nu måste jag verkligen sova, jag ska ju jobba vaken natt! Kl 20.20 går bussen, har träningsvärk i benen från igår så idag blir det buss. Godnatt?

Ajdå!

Jaha, jag skulle ju ha klivit upp tidigt imorse för att sedan kunna lägga mig och sova mitt på dagen. Men jag KAN inte! Hur gör man, seriöst..hur fasen gör man när man ska kliva upp?! Jag kliver självklart upp när det är något jag ska göra, men om jag vet att jag kan sova längre, då sker det per automatik! skit också.

Jaja, nu är jag iallafall vaken och ska möta upp Paulina sedan gå till Boulongern. Mysigt att träffa den lilla tokan once in a while...




Nattsällskap igen!

Ja, fast imorgon då alltså. Då ska jag gå intro på mitt nya jobb, från 21.45 till 7.15 är det vaken natt. Vet inte riktigt hur jag ska lägga upp sömnen inatt/imorrn för att det ska bli så bra som möjligt. Ska ringa mamma nu och rådgöra :) För övrigt har jag gått till och från jobbet idag, samt att jag och sofie gick en sväng i Boulongern idag, så 2,5 timme har det blivit idag. Nu jäklar är det andra bullar! Jag har gått upp 5 kg på kanske 2 månader..helt sjukt, det är mer än jag någonsin vägt. Antar att det beror på att jag kört LCHF, men när pengarna sinat, har även fettet sinat (inte på kroppen då alltså utan i matväg) och det innebär fett + socker. Wohoooo, alla fattar att det inte är någon bra kombo. Grattis till mig. Tackar!


Jag är lika glad ändå!



Uppdatering: Kom på att bilden ser ju väldigt retuscherad ut, och innan ni tänker illa om mig, så är den tagen direkt från Carlos dator. Så jag vet inte om det är hans kamera som gör såna bilder eller om han helt enkelt har rättat till det han tyckte va fel på mig ;) HAHA, det där lät ju oxå fel såklart..menar inte att bilden är perfekt, men ja, ni fattar...och gör ni inte det, så synd då.

Nattsällskap

Igår var en konstig dag, iallafall till min sömn sett. Jag somnade först vid 01.00 natten till måndag (kunde inte sova, tror jag vänt dygnet lite) och klev upp 05.30 då jag skulle iväg till jobbet. Detta innebär alltså 4,5 timme i sömn, vilket är rena rama döden för mig. Jag gick hem efter jobbet vilket tog ungefär en timme, lagade mat, städade lite, sen somnade jag som ett ovaggat barn. Sov i 2 timmar för att sedan masa mig upp för att åtminstone vara vaken till kl 21 då jag skulle få sova "på riktigt". Slutade med att jag blev bjuden till syrran för att sova där. Det kan man ju bara inte tacka nej till! En god natts sömn, en promenad i Boulongern och en rejäl frukost efter det, tackar! Nu är jag pigg och glad, ska skutta in i duschen och jag börjar jobba 14.00. Åh herregud förresten, det här kan vara mitt tråkigaste inlägg i världshistorien!
Jag va trööööööööööööött imorse ändå. Hur gör man för att bli pigg?

2 vuxna människor kommunicerar...

Filippa: miss ya miss ya I really wanna kiss ya... lalalala :):) kiss me trough the phone... lalala

 

Jag: haha, Girl you know I miss ya!

F:
jag vill leka med dig men jag får inte för jag är huk ;( snyft!

Jag: men ååh :(:(

F: Bajs i micron lixom...;);)

Jag: Mmm, sprängs i hela rummet = bajs på väggarna

F: mm.. så drygt äre att vi inte får leka...

Jag: Mmm! Men om jag redan varit sjuk och du är det nu, då borde vi iallafall inte smitta varann. Så om du orkar så kan jag ju kika förbi en sväng? ;);)

F: mm.. kom en sväng du :):) om du vågar ;);)

Jag: haha jag vågar!! jag tror det är samma lika virus lixom..

F: kom bara kom :):) när dyker du ner då?

Jag: jaadu, vet inte..satt bra just nu ja..har precis ätit=)

F: ja men hade du tänkt att vi skulle ses senare? eller när tänkte du? :):)

Jag: jaa, jag vet inte..snart men ändå kanske att jag går om en timme typ?

F: hahahha, du då... ja men hör av dig näru e påväg då pruttbaby :):)

Jag: vadååååå, vad har jag nu gjort? ;);) hahah jaa, blir det bra då?=)

F: ja men du e alltid så seg baby, du skrev: snart men ändå om en timme.. hahahaha

Jag: haha, ja jag veet...men jag blev så trött efter maten ;);)

F: tröööööööööööööööööööööööött. vad åt duuuuuuuuuuuuu?

Jag: PÖLSA :D:D Moahahahaha LOVE

 

F: blääääääääääääääääääää bajs!!!!!!!!!!!!!!!! hahahha :):)

 

Jag: näe skiiiiiiiiiiiitgott! Kan lova att du skulle tycka om den pölsan jag åt! pappa har gjort den själv hahaha

F: näpp! ;);) muppen! kom nu ;);)

 

Jag: jajajaja kommer snart ;);) går om 10 min!

 

F: braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. see ya dont wanna be ya...

 

Jag: See ya dont wanna be ya!


F: smell ya later!


Bajs nämndes 3 gånger under samtalet på 2 minuter..prutt 1 gång. Filippa fyllde 24 år i April och jag fyller 23 i September. Im just saying...

K som i kräksjukan?

Nej, jag jag inte fått magsjuka - peppar peppar - tack och lov. Varför säger man tack och lov? Vadå lov? Tack och sommarlov? Jag avslutade mitt sommarlov idag då jag gick första introdagen på mitt ny jobb. Det är ett gruppboende, och jag kan redan nu säger att jag kommer trivas som fisken i vattnet! Oj vad bra det kommer bli där!

Iallafall så promenerade jag hem. Det tog 1 timme att gå. Dock i apdåliga skor och pratandes i telefon hela vägen, går kanske på 45 min i ett par bra skor och koncentration. (Gå hem, gå hem, gå hem! - haha så gick Sofie hela vägen hem från skolan när hon va liten! hihi söthöna!) På vägen hem gick jag på en K-brunn. Brukade ni oxå säga 1,2,3 och personens namn som ni va kär i? Eller hur sa ni? Kanske inget alls, eller så springer ni fortfarande på varenda K-brunn i stan och hoppas på kärlek! Jag klev iallafall på den idag och utan att tänka mig för sa jag: "Ett, två, tre, migsjälv!" HAHA. Ja men det är nog bra det där..jag behöver ge mig själv kärlek, det behöver alla människor. "Älska dig själv för att kunna älska andra" va det någon vis person som sa.


Nu är min mat klar...nu ska jag äta pölsa! Mmmm!

Back in business

Igår var man tillbaka i Gävle, fit for fight. Gick upp till casa de Vacker och hämtade lilleman då mamma Vacker ville ut på galej. Gick förbi och sa hej till gudmor Sofie som ville nypa lite i gorumpan innan hon böjade jobba på Goya. Någon som va ut igår förresten? Gick iallafall hem och gjorde välling, bytte blöja och somnade så fint så. Nästan.

Nog för att man inte är van vid att kliva upp vid 2 för att hämta flaskan, eller kliva upp vid halv 7 för att leka, eller för den delen inte direkt sova utan bara blunda, men så fort man har en liten knodd på sitt ansvar så går allt tametusan på räls. Man måste ju ha det där inom sig alltså, för något är det ju som slår igång och funkar lixom..ja, jag som sover som en stock, vaknar bara man hör ett litet pip, och blev klarvaken då Elliot vaknade. För kul om man skulle somna om lixom..Elliot ligger vaken och bökar i sängen medan jag sover vidare som en gris. Rätt vad det är så ramlar han ur lixom..eller sväljer nappen (haha, lilla gapet) men ja, ni fattar. Nog om det.


Min fristad

Jag är ju som sagt förkyld, men när jag vaknar i Sandarne och hela huset luktar nybakt bulla så kan man inte annat än att piggna till. Jag har nässelutslag i hela ansiktet (inte kul), men seriöst, vem bryr sig när man får äta bulla och kubb till frukost? Mmmm, I love to vara hemma! Nu ska jag åka in till mitt jobb här i stan och säga upp mig. Tack och bock för dessa 3 år!


Gammal bild, dock även det mammas bak ;)


Stackars mig

Usch vad det är synd om mig nu. Jag har nog gått och blivit en karl på riktigt, jag kan bygga och fixa allt som killar kan, plus att jag tycker otroligt synd om mig själv just nu trots att det bara är en liten förkylning. Den som känner sig manad att komma hit med en pizza, cola, och en massa annat gott är mer än välkommen. Dock får ni ställa allt utanför dörren, för skulle du få se mig nu skulle du inte kunna sova på 3 år! Såhär söt är jag då inte kan jag tala om:



Någon annan som dock är väldigt söt var jag och tog en fika med igår. Denna sötnosen var fröken börjesson, och såhär söt är hon:


Fääääärdig!

Blod, svett och tårar har verkligen nått sitt klimax hemma hos mig idag! Jag har ju som sagt borrat, ifall att någon har missat det. Jag började köra med en skruvdragare - funkade inte så bra. Jag hämtade nya borrar till skruvdragaren - funkade fortfarande inte. Jag hämtade en slagborr på samma ställe som jag 30 min tidigare hämtat fler borrar - varför tog jag den inte från början? Jag borrade, skruvade, borrade, skruvade, pluggen tog slut, svor, grät, gick till stan och köpte fler plugg, borrade, bröt nästan tummen ur led - igen - men va fasen, när jag vill ha något gjort vill jag ha det gjort direkt och kan därför inte vänta på olika saker och ting. Strax innan 20.00 blev jag iallafall klar och jag är väldigt nöjd med resultatet. Måste ju bara säga att jag är grym! Att passa ihop två hyllor så de blev perfekt var inte det lättaste med penna i ena handen, 190 cm hylla i andra, borr mellan knänen och skruvar i munnen. Men se så bra det blev:



Borr borr borr

Jag gör inget annat än att borra! Oj vad det går..uppdaterar snart igen med färdigt resultat!


Sofia 25 år!

Återigen, grattis Sofia och ett stort TACK för en superlyckad kväll!

På lördagen firade vi Sofia som fyllde 25 år. De var ett gäng som var ut och käkade, där var jag inte med utan kom senare..ni kanske undrar vad dom åt (det kanske lät gott!) så kan ni kika in på Sofias blogg. Tänker inte skriva så mycket, utan bilderna får tala sitt tydliga språk. Var iallafall enormt kul från början, jag kom dock vid halv tio, till slut. Hemma vid 04.00, och hade sällskap med mig hem, ja det ni! Tobbe & Carro! haha, vi fattade inte riktigt dagen efter varför de sov hos mig, men Tobbe förklarade att han hade tyckt synd om mig som måste sova ensam. Haha sött var det iallafall!


Bilderna är lånade av Sofia!











Klicka på bilderna för att få dem större
..

En helt vanlig måndag

Då va det måndag igen, vecka 24. Attans vad tiden går fort. Jag trodde jag skulle börja jobba idag, men de har icke ringt, så jag vet inte ja, ringer dom inte imorrn så ska jag banne mig gå upp dit och fråga vad de håller på med. Jag hoppade av sommarkursen jag skulle gå pga att de sa att jag kunde få börja hur snart jag ville och jobba hur myckt jag ville. Jag ska jobba på omvårdnad här i Gävle. Antagligen boende för speciella behov. I vilket fall, så ja..nu måste jag få börja jobba snart!! Gah, blir galen. (Framförallt fattig)

Igår var jag hos Carro och kollade på två medelmåttiga filmer och käkade inte så medelmåttig tacos, utan helt suverän tacos! Vi möttes vid ica och handlade, drog oss hemåt precis till regnet kom, sen va mysfaktorn hög hos casa de kaustinen. Lägre mysfaktor när jag gick hem, då öste regnet ner och jag såg ut som en nyduschad katt när jag kom hem. Tur att jag hade telefonen, blev lite mysigare promenad hemåt då iallafall!

Notera att vi faktiskt inte drack vin, utan helt vanlig fanta!



Ser ni mitt hår! Det droppade av hela mig! Sofia fyllde 25 i lördags, det tyckte vi va kul :)

Bloggar mer om kalaset när jag har tillgång till fler bilder! Hörs, hej!


Fired up!

Blev ingen BabyE så jag går tillbaka till att vara barnslig igen och drar på fest. Dock vuxenpoäng på att jag gjorde en väldigt fin middag av min kykling även då jag åt ensam (eller är det bara tragikpoäng?). Åt det med ciabattan jag fick av dig mamma, så himla god, TACK!

Igårkväll var jag hos Carro, känns som att det var otroligt längesen vi sågs tyckte vi, sen kom vi fram till att det var i tisdags. Ja, men dock är det en evighet när man tidigare setts varje dag i skolan. Vi hade en ta-ikapp-allt-vi-missat-sedan-i-tisdags-kväll, och det var en del gott folk! Båda har fått jobb (grattis till oss) bland annat, sedan en del smaskigt som vi inte delar med oss av. Haha nyfikna? Förresten hann vi med två filmer: Snygg, sexig & singel samt Fired up! En romantisk komedi och en "collage, cheerleading" film. Det är så skönt att titta på något ibland där man inte behöver anstränga sig alls, och "Fired up!" var faktiskt sjukt rolig, eller så var vi bara sjukt trötta! Jag efter en eftermiddag på Ikea med familjen. Tack mamma, pappa & Sofie för att ni är världens bästa familj! Tack Sofie för att du fört in gaylord i familjen oxå, även då han inte var med igår. ♥

Kom iallafall att tänka på min kära vän Therese Fredriksson, som jag såg varje dag för inte så längesen, men nu knappt ser alls. Det är så tråkigt när det blir så, och visst, man kan göra något så enkelt som att sätta sig på ett tåg och åka i 1 tim 20 min, men det kostar pengar och man jobbar olika. Vi vill ju ha tid för varandra, mer än några timmar på stan you see. Ville bara slänga in en hälsning iallafall: Saknar dig älskade vän!!


Dagens

Ja, absolut inte dagens outfit iallafall, den kommer aldrig in i denna blogg ska gudarna veta! (Sara, du vet att du ska sparka mig hårt den dagen jag lägger upp outfiten, right?!) Däremot dagens göra:

  • Eventuellt babysitting åt McElliot, den godaste ungen jag nånsin smakat!
  • Tvätta
  • Diska
  • Duscha (verkligen dags nu)
  • Gratta Sofia! Grattis Sofia!
  • Hälsa på min Fru Börje en sväng
  • Hämta min skjorta jag glömde hos syrran (säg att du har den så den inte följde med till Sandarne?)
  • Laga nåt fint av kycklingen jag har i kylen
  • Ringa Linda B och höra om gårdagen och planera in en fika (hoppas du vill/har tid)

Herregud, känner mig vuxen för första gången sen jag flyttade till Gävle! Wohoo, bra eller anus?


Sa ju att det va dags att duscha..och växa upp.

Parkhäng

Idag har jag hängt i Boulongern med syrran och Ballex. Började med en "morgonpromenad" upp till Filippa för att hämta min plånbok jag glömde där igår. (Hur kan man glömma plånboken tänker ni? Vardagsmat tänker jag). Hur som helst, spatserade jag ner på stan igen, träffade på söta Sofia & Ghaida inne på konsum när jag köpte lite frulle som jag tog med mig till parken. Väl där stekte solen och dagen var underbar! Lille Elliot kom på besök och förgyllde vår tillvaro ännu mer.



Mat, musik och mys

Precis hemkommen från Filippa. Äntligen var vi alla tjejer samlade! Jag, Filippa, min syster Sofie, Emma och Emmas syster Sofia :) Åt middag och blev mätta i magen, lyssnade på musik och blev harmoniska i själen, pratade om livet och blev klokare (förhoppningsvis). Det var höjdpunkten på dagen. En annan sak som slår ganska stort är att...

Jag har fått jobb!! Berättar om det imorgon. Sov gott alla vänner! Eller godmorgon, för ingen av er har varit in här nu inatt.


Doris?

Iband känner jag mig som Doris i Hitta Nemo. Jag skulle upp till hälsocentralen imorse för en tid 8.30 trodde jag. För det första så snoozade jag tills klockan var 08.07!! Uppriktigt sagt flög upp ur sängen när jag insåg att jag har sjukt bråttom, drog på mig kläder och gick hemifrån 08.12. 08.27 stog jag i receptionen för att anmäla att jag var där och skulle träffa arbetsterapeuten, receptionisten var en sommarjobbare, förmodligen där på introduktion, för hon tittade jättekonstogt på mig, sen tittade hon på datorn, pekade, sen kollade fundersamt på sin lärare. Den gamle erfarna receptionisten log mot mig och sa:

"Du ska inte vara här förrän imorgon vid samma tid"
"Jaha" suckade jag.."Tur att det inte var igår då iallafall"


Jag blir så less på mig själv. Det hade likagärna kunna varit igår. Promenaden hem tog mig 10 minuter längre än dit..gick hem och somnade om en timme (eller två). Under tiden jag sov ringde min arbetsterapeut och talade in på telesvaret att vi måste ändra min tid, så ny tid är på fredag klockan 13.00. Påminn mig då är ni snälla?!


Välkomna!

Ja jäklar i min låda, den där Björn är verkligen poppis, det är ett som är säkert, ett hundratal har ramlat in på bloggen. Antingen för att läsa om den där fantastiska människan Björn, eller för att snoka så mycket i vårt förslutna det bara går. Undra om det är flest söderhamnsbor som var in eller inte? Välkomna är ni iallafall, stanna om ni vill, annars slipper ni :)

Jag har ju lovat bilder hit och dit från några helger tillbaka. Det har varit ganska mycket fest på senaste tiden, men kom ihåg kids, man kan festa utan att supa sig full! Moralmamma i farten nu kände jag, men seriöst, det är roligt även utan alkohol. Eller iallafall så behövs det inga mängder. Och ja, jag lever som jag lär. För det mesta iallafall...


En kväll i April på Carros balkong



Tobbe fyllde 24 år i början på Maj
Sjukt sexigt med lagerpålagetBHbandenstickerutherregudfixadigkvinna, jag vet.



Detta var innan tunntömningen på Kåren 28/5

Godnatt nu, ska upp ganska tidigt imorgon till HC. Tänkte ta med min tjocktumme på ett återbesök. Kanske, håll tummarna (jag kan ju inte, helt seröst, kan inte hålla min högra tumme!) så slipper jag min fina blåa "handske" nu. Man kan ju alltid hoppas. Hoppet är inte det sista som lämnar människan, det är skrattet...åt hopplösheten!  Sov så gott!

♥ Veckans Vän ♥

Här kommer en veckans vän. En ganska känslig sådan som jag känner att det är dags att få ur sig..

Björn Daniel Sundkvist - 871026

Jag är lika gammal som Björn, det innebär att vi har gått på gymnasiet tillsammans. Han gick byggprogrammet och höll inte till så mycket i själva huvudbyggaden utan var mycket ute på annat håll. Det hela började när jag träffade Björns kompis Joel några gånger och jag umgicks med numer gemensamma vänner. I David & Jonas lägenhet (som skulle kunna starta egen blogg pga alla äventyr) träffade jag Björn första gången. Detta var på vintern, strax innan det nya året 05/06. Det var båda innan vi visste att det 3 månader senare skulle vara vi. Det var innan vi visste att vi 8 månader senare skulle bo i vår första lägenhet tillsammans.


Jag minns att jag såg honom som den glada, mysiga killen som pratade med mig när jag satt ensam. 20060323 bestämdes det att vi var ett par. Det är ju så man får göra nu för tiden, när man inte frågar chans, man får bestämma ett datum helt enkelt. Det datumet kom att förändra en hel del i mitt liv. Det kom att förändra min syn på kärlek.

Vi började under sommaren att titta på lägenheter och tänkte att varför inte flytta ihop när vi ändå ska flytta hemifrån? Vi hamnade på trädgårdsgatan, men med lite trassel fick vi först bo på humlegårdsgatan i 2 månader. När vi tillslut bodde på trädgårdsgatan gjorde vi oss hemmastadda i exakt 2 år innan vi drog oss vidare och då köpte en 3a som var vår egna första lägenhet. På ett sätt så kändes det så eftersom det var det första vi ägde själva. Eller nu tar jag i, det var Björn som ägde lägenheten och jag hade turen att få bo med honom :) Ett år av glädjefyllde torsdagar samt ett år av sorgsna söndagar (Björn jobbade i Sthlm sön-tor) fick vi tillsammans i den lägenheten.

Jag skulle kunna babbla vidare i evigheter om alla små saker som vi varit med om. Lägenheter, bilköp, små resor, stora resor, upp och nedgångar. Vi har delat allt. Tyvärr har livet sin konstiga gång och i Augusti 2009 kom denna relation till sitt slut. Den konstigaste tiden i mitt liv. Något annat vill jag inte kommentera, det är mellan mig och Björn.

Jag har iallafall lärt känna Björn som ingen annan människa känner honom. "Visst" tänker säkert några av hans vänner nu, men jag menar på det sätt som jag har lärt känna honom, den relation vi har fått.

Björn är den största pajasen jag känner. Han har alltid en massa tok för sig och med en stor dos kärlek och glimten i ögat fick han mig alltid att skratta. Iallafall inombords, medan jag samtidigt gnällde: "men bjööööööööörn". Haha, ja gud, det saknar jag. Han kan inte laga mat heller den där Björn. Korv med bröd kunde han koka på nångång, men tamefan att korven sprack. Men han är även den mest givmilda, ödmjuka, omtänksamma, kärleksfulla, roliga och smarta människa jag vet. Inget annat i världen kunde ge mig mer trygghet än när jag var med honom.

Som sagt så kan jag skriva 10000 ord till som beskriver min tid med Björn, men det är mycket som man inte vill dela med sig av heller. Sånt som vi bara har vi två.

Nu ska den drummeln åka iväg och jag kommer sakna honom så mycket. Sköt om dig nu. Va alltid den Björn som jag lärde känna så kommer allt gå bra. Ha så sjukt kul och lev livet.

Tack för att du finns och tack för den tid vi hade/kommer att ha tillsammans!















Min lilla skrutta..

..Paulina är så himla duktig! Igår var jag på dansuppvisning som Vasaskolans danselever själva hade koreograferat och visade upp. Dom var så duktiga, men bäst var ändå min lilla flicka Paulina. Du är så go hjärtat :)



Efter dansuppvisningen som förövrigt Emma och Filippa var med på så gick vi till Waynes för att äta. Där mötte vi upp Sofie och Alex som jag & Emma gick på bio med. Emma bjöd med mig på Sex and The City 2. Väldigt snällt av henne :) Efter bion kom Emma på att hon var ledig idag (lördag) så hon kunde ju stanna över natten. Vi satt uppe och pratade länge och hade det väldigt mysigt!

Nu ska jag snart åka hemåt till Söderhamn med Johanna för att "fira" avskedsfest för Björn bland andra. Kommer bli bra. Nu skiker disken efter mig, även duschen..så smell you later!

Hälsans stig

Vaknade och tog mig en promenad på hälsans stig. Visst är det vackert?



Terassen

Ja, som jag nämnt så borde jag egentligen säga upp min lägenhet helt och hållet. Det enda jag gör är att hänga på Carros terass och på Filippas uteplats. Dock så finns det inget bättre! Snodde en bild av Elin Haggelito som knäppte en mobilbild. Ser sur ut som ett äpple..men det är jag långt ifrån :) Underbar sol och underbart sällskap.


Min bästa vän

Eva Marie Johansson fyller år idag! Hon är världens bästa människa och vill ni veta mer om henne så har jag skrivit hela historien om hur vi träffades och vad jag tycker att hon betyder för mig här.

Stort grattis på födelsedagen min fina, underbara, snygga, söta, gulliga, snälla, bästa vän!


Senaste bilden på mig och Eva från Växjö nu sista april.

RSS 2.0