Död själ.

Idag är jag mer eller mindre död, kroppen rör sig men själen är död. Som tur är kommer Emma Sahlin hit ikväll och ska sova hos mig, innan dess ska jag hinna med Filippa oxå samt att jag ska ta tag i några kartonger. Ingen rast, inge ro, but that is how I roll. (Ser förövrigt inte mina vänner som ett projekt utan någor avslappnande, för att förtydliga)


Gävle cityfest 08


Its your birthday!!

We're gonna party like its your birthday! Fast det får vänta tills lördag. Nu säger jag bara:

GRATTIS min älskade nyfunna underbara söta otroligt vackra och sexiga vän!


Tack?

Va på stan idag med en utav de boende från jobbet. En kille på stan lämnade ut säkerhetsbrickor för nycklar och behövde uppgifterna så de vet vad de ska registrera in. Gissa vad han frågade mig?

- Är ni ifrån samma hushåll?


Den boende började asgarva och berättade att han bodde i Hille och att jag va hans personal! Tror killen skämdes lite, men jag då, seriöst, lika bra att jag flyttar in här eftersom alla hintar om det hela tiden. Efter lite skratt gick vi på "madonals" och åt "dlass" och pratade om livet. Nu har jag nattat allihopa och hoppas på en lugn natt. Ibland älskar jag mitt jobb!

VMhunk

Jag tänker på fotbollsVM titt som tätt och kan då inte rå för vilka bilder som poppar upp i huvudet på mig ;)



Vinnaren av VM Gerard Pique är född 1987. Nice.

Kvällshäng

Helgen har varit fullspäckad då jag har fått nycklarna till nya lägenheten (jiiiha) och jag springer dit titt som tätt för att kolla, samt att Ante har varit på besök från storstan samt att jag jobbar rätt mycket nu. Iallafall så är det anledningen till varför bloggen kommit i andrahand, eller fjärdehand.
Idag jobbade jag mellan 16-22, sedan tog jag bussen till casa de Pruttons. Där bjöds det på kvällsfika (och då menar jag inte macka och mjölk), och nu väntar jag på att Sofie ska fixa till håret, sedan ska hela familjen gå på en promenad. Jag ingår ju i många familjer vet ni, Sofie & Alex, Filippa & Andreas samt Carro & Tobbe. Jag har det så bra som har så många familjer, eller hur :) Kvällspromenaden går mot...gissa...JAPP, nya lägenheten!
Me n' ma' sista'

Kosserakossera!

Idag mår jag bättre, mycket beror på att Filippa tog så bra hand om mig och att vi kramades med kor. Vi skjutsade ut Andreas till hans båt som han fixar med, för att sedan fara vidare in mot stan och kolla på min nya lägenhet som jag flyttar in i any day now! På vägen fick vi dock förhinder. Vi såg stora ängar, havreordling, kossor, vacker himmel och hela stället andades frihet. Vi glömde till och med bort att vi skulle till lägenheten och att vi bestämt tid, så vi fick lite skäll av Andreas som hade mottagit ett undrande telefonsamtal om vart vi brudar höll hus. Ooops, disträ båda två, jo man tackar. Vi trodde även att vi skulle få skäll av bonden som kom och undrade vad vi höll på med, med det va en go gubbe som bara skrattade och inte ville att vi skulle tälta på hans åker. Vi glömde även bort att vi båda är allergiskt mot hö, timotej osv...




skitdag!

skitdagskitdagskitdag som blev en bra kväll. Dock sitter den konstiga känslan i magen kvar.

Vad/Vem vore jag utan vänner?






Men!?

Hur kan något som gör en så svag vara det bästa som finns i hela världen?
Det krossar mitt hjärta samtidigt som det aldrig har varit så levande.

Såhär djup kommer jag aldrig vara igen, så håll tillgodo mina vänner.

Godnatt

Sommarkväll

Japp, vi va som vanligt ut på IKEA. Fyndade värsta snygga färgglada lådan (bra att ha grej) för 39 kr, hade kostat 149 kr. Plus att jag fick en låda jordgubbar av bästa mamma! Ojoj vad bra, jag är besatt av jordgubbar!

Nu ska jag möta Filippa och Andreas på stan. Här i Gävle är det sommarkväll, typ som trivselkväll i Söderhamn fast inne på torget i stan. Ha en bra kväll allesammans!



Sorry guys, hon är med andra ord upptagen ;)

M&P mys

Vilken härlig dag detta har varit. Nu kommer mamma och pappa. Gissa vart vi ska då ;)


Från förr till nu

Jag tänkte försöka hitta bilder från så längesen jag kan och fram tills nu. Bara av de bilder jag har på datorn, så vi får se vad detta blir. (Jag jobbar och har tråkigt, hjärnan är trött, så kommer inte på nåt bättre inlägg)
Ja här har ni det iallafall:


1987 föddes jag, och sofie sjöng fina visor för mig


1988 tyckte jag allt va svinkul


1989 lekte jag jämt med bästa kompisen Micke


1990 hade jag Gustav Vasa-frilla


1992 kramades jag motvilligt med syrran


1994 va jag ute i skogen och plockade bär (?)

Sen kommer det ett hopp på sisådär 11 år. Får fylla ut sen när jag har tillgång till fler bilder.



Sommaren 2005 va jag i Schweiz med Elin samt fyllde 18 år


2006 festade jag med mina bästa vänner i Söderhamn och med syrran i Eskilstuna


2007 började jag umgås med Anna "på riktigt", sen fyllde Mamma 50 år så vi drog till thailand.


2008 hängde jag mest med Emma & Sara, jag färgade även mitt hår (massa bruna slingor - högra bilden)


2009 var händelsernas år. Jag & Björn va till thailand. Jag flyttade till Gävle.


2010 träffade jag Carro, och umgås med Filippa nästan varje dag. Jag tänker på mig själv och gillar 2010



Trött

Oj vad trött jag är nu! Är inne på min sista timme här på jobbet, sen får jag åka hem och sova någon timme :) Jag har en jobbnatt till imorgon sen är jag ledig på onsdag. Ska bli så skönt!

För att fördriva tiden har jag fixat lite med bilder, googlat, youtubat, facebookat, kollar på sex and the city, how I met your mother och 2 and ½ men. Tiden har gått ganska fort ändå, och snart får jag åka hem..

Hoppas ni sovit gott, godmorgon och ha en bra dag allesammans!


Saknar mitt långa hår

Love

Kärlek en lördagskväll



Tack Filippa för att du finns!

I have found it!

Drömmer, planerar, längtar, söker, finner!

Livet är underbart ibland, nu börjar det ta sig!

New York onsdagen den 1 december - 2789 kr




Bilderna är tagna av min syster Sofie.
Kolla hennes blogg HÄR

Våra kära mödrar

Nu är jag hemma, nu måste jag ställa om på något sätt för att jobba natt imorrn. Ska nog sova så länge jag bara kan imorrn, jag har inte lärt mig någon bra sömnrytm när man ska ställa om, så vi får se hur det går. Har ni några bra tips?

Hur som haver så älskar jag att mamma finns med både i verkligheten och på facebook, och bloggen såklart. Vad vore jag utan mamma? Svar: En massa kommentarer fattigare (i cyberspace alltså), IRL (in real life betyder det mamma) vore jag ingenting!

Här kommer iallafall en rolig video om våra kära mammor på facebook. Dock håller jag inte med :)
Älskar dig mammsen!



Over the hills

Jag har precis haft grinkalas här hemma. Kollat sista avsnittet av the Hills ocg grät som om jag vore på begravning nästan. Jag har en paus från jobbet, det kallas delad tur. Jag började 8 och jobbade till 13, därefter kommer jag tillbaka 16-22. Lite drygt att åka emellan, blir ju pengar för bussen, men men, jag verkar ju ha guldbyxor så det gör inget :)

Igår hittade jag 400 kr i en väska som jag inte använt på länge och idag hittade jag 50 kr i ett par shorts från förra sommaren! Jihoo, sånt gillas! Extra mycket i dessa student-/jobbshiftesperioderna. Ha en bra dag, nu ska jag ta en tupplur.


Grilltajm

Hello!
Jag har jobbat hela dagen, otrolig seg dag, alla boende sov heela tiden på grund av värmen och att de inte har några tider att passa. Fick dra upp en ur sängen vid 3 för att tvinga i honom mat (nästan).

Hoppas det inte börjar regna, men kan inte hoppas på för mycket för det ser inte lovande ut. Jag ska iallafall dra mig uppåt casa de Widing/Finck och ha lite grillshow! Göttgött.

Ha det bra alla ute i värmen.


Förra grillningen hos Filippa. Vi behöver det inte så fancy vi inte..kött ba!
(Påminner om köttfesten - kan inte missa den ju)

How to look good

Hahaha, vilken sjuk människa.

 

Med det säger jag godnatt.


Meat and get together

Nu sticker jag iväg på jobbet, men under tiden kan ni väl roa er med att läsa om den årliga köttfesten som går av stapeln inom en snar framtid! Woot woot, gå med i gruppen och joina om du vill, du är välkommen!

Läs om och se bilder på syrrans blogg och på facebook.

Nu minns jag!

Nästan direkt jag kom tillbaka till Gävle så minns jag ju anledningen till varför jag faktiskt trivs så bra här!
Här är en anledning:


Mina hjärtan som jag lärt känna här. Hur hade det annars blivit?

Lika som bär?

Något som slog mig under fotbollsVM var hur lika Xavi och Robert Dowey Jr är varandra. Skrämmande likhet tycker jag..

 
Xavi?                                                            Robert Downey Jr?


Hot or Not?

Jag förstår inte riktigt vad alla ser i Edward och Jacob i Twilightfilmerna, däremot skulle jag kunna plocka ur Jasper och ta med honom hem! Ojojoj säger jag bara...eller vad säger du? :)

 


Sandarne igen!

Nu är jag hemma i sandarne igen, tänkte besöka tandläkaren imorgon men insåg att tiden egentligen var igår(onsdag). Jahapp, det va ju....typiskt?

Jag får ju iallafall träffa familjen och ha det himla mysigt har jag hunnit/hinner med oxå. Puss & Godnatt


Separationsångest?

Ja, kanske var det separationsångest som slog till när jag åkte tillbaka från Söderhamn till Gävle. Alla mina underbara vänner som jag har fått träffa och haft så kul med. Självklart även familjen, men dom träffar jag oftare än mina vänner. Jag hade lite tur ändå, för redan på måndagen så kom Klas till mig efter jobbet, han satte sig på tåget med en väska och två biobiljetter (plus alla saker jag hade glömt hemma, bland annat min dator). Väl här så gick vi hem för att lämna sakerna, sedan tog vi oss ut mot boulongern för att sola, det var fruktansvärt varmt, men underbart! Vi blev alldeles för varmt utan att kunna bada, så vi drog oss istället mot stan, där hittade vi skor samt jacka som vi ville ha likadana. Hahaha, såg ut som ett gammalt par i matchande träningsoveraller! Slutade med att Klas köpte skorna, och ingen av oss jackan. Jag spar ju pengar, ska berätta till vad senare!

Hur som helst, vi gick och käkade, var på bio, gick hem, babblade i någon timme, somnade, vaknade (alldeles för sent) och drog sedan ut till Brämmen (badställe) med Carro K. Vid 4 åkte vi hemåt så min kära vän Klas skulle kunna ta tåget hem för att fortsätta sin semester på bland annat en ö i söderhamns skärgård tillsammans med några nära och kära! Mysigt, hoppas du hade det bra!

Jag är väldigt glad att jag har Klas, vi kommer grymt bra överrens och är så otroligt lika på så många vis, samtidigt som vi är väldigt olika. Ja, vi är väldigt bra vänner iallafall, väldigt bra vänner som alltid har så sjukt kul.



Vemod

Idag åker jag tillbaka till Gävle, men först ska jag kolla VM-finalen med mamma & pappa. Jag trivs ju i Gävle..varför känner jag mig inte det minsta glad?

Som tur är kommer Klas redan imorrn, han har fixat gratis biobiljetter så vi ska mysa till det med Eclipse tror jag. But still, det är inte världens bästa känsla jag har inför att åka tillbaka måste jag säga.

Stort TACK till alla som har förgyllt min vardag hemma i Söderhamn, jag uppskattar er helt sjukt mycket ska ni veta mina fina vänner!


Rockweekend

Ja, som säkert dom flesta som läser min blogg vet så är det Rockweekend i Mohed den här helgen. Inget jag lagt särskilt stor vikt vid, föränn igår. OJ vad roligt jag hade igår, och som jag rockade!

Dagen började med att vara varmaste dagen på länge och trots det satt jag bara inomhus, vågade inte gå ut på gården pga allergin! När mamma slutade jobba klockan 13 så mötte jag upp henne för att gå en vända på stan och uträtta några ärenden. Dagen såg inte särskilt lovande ut (missuppfatta mig inte, jag gillar att vara med mamma, men jag hade ändå dötrist och ville göra nåt kul). Som en blixt från klar himmel ringde Emma (Sahlin) mig och sa att hon hade tråkigt och ville göra nåt galet. Toktaggad blev jag och hakade självklart på den idén, som slutligen blev en middag hemma i hennes mamma&pappas hus. Woho, wild and crazy! Som tur var så slutade inte kvällen där, för Hanna - emmas storasyster - och hennes pojkvän kom till huset för att byta om eller liknande, de skulle till Mohed på Rockweekend. Ja, men va fasen tänkte vi, man kanske skulle följa med, ingen utav oss hade biljetter men vi kunde ändå festa på campingområdet lixom. Rätt vad det var så satt man i bilen påväg på "festival". Jag hade på mig ett par flipflops, som senare visade sig vara bland det dummaste man kan ha på en rockfestival, mina fötter har aldrig varit så smutsiga...ever...sammanlagt, under hela mitt liv.

Hur som helst satt vi med fallskärmshopparna, som satt på samma ställe som artisterna hade sin ingång, sina bilar/bussar med mera, såg dock ingen jag kände igen, så det kanske var för de mindre banden, eller så är det för att jag inte lyssnar på sån musik så jag känner inte igen någon utav dem, who knows? Det var iallafall strängt förbjudet att fotografera där vi var. Nog om det känner jag, vad jag svamlar! Såg två av mina elever bli tagna av polisen för att de plankat in, stackrarna tänkte jag och mindes tillbaka till när man själv plankade in (typ på bergets trivselkvällar eller strömmingsleken).

2 timmar senare stog jag vid stora scenen och hoppade till Skid Row och Sebastian Bachs otroliga pipa, OMG! Återigen, flipfops var inte det bästa alternativet här känner jag. Dock var det inte en enda människa som klev mig på fötterna under hela kvällen, är inte det helt otroligt så säg! Men förresten, sa jag att jag var inne vid stora scenen och rockade loss? Jaha, och hur kom jag dit då? Jo, jag plankade såklart! Helt plötsligt var jag en revolutionerande 16åring igen som hoppat över staketet, skrapat upp benet som straff för min synd och smugglade in cider på området. Aldrig nånsin har jag kännt mig så passande in i låten Youth Gone Wild. Haha, patetskt och pinsamt, men otroligt jävla roligt!

Jag och Emma hade tappat bort varandra långt innan allt detta hände, vilket vi alltid gör, så nu hängde jag med mina fina vänner Klas, Robin, Niklas, Lars och Niklas A. Inne på området träffade jag på en utav mina elever (som jag tidigare såg bli ertappad med att planka) och utbytte några ord innan vi drog vidare på allt möjligt tok. Det betyder alltiså att han var inne igen, haha skam den som ger sig! Ja herregud. Man kan minst sagt säga att vi fick vårat galna äventyr som vi ville ha. Utan minsta aning om hur vi skulle komma hem, jag hade varken plånbok, legitimation eller batteri på mobilen, satt jag vid halv 3 på bussen mot stan. Klas betalade 35 kr för oss båda, tackar sa vi.

Natten blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men en sovplats hemma hos Uppvall är inte helt fel, för bättre sällskap hade jag nästan inte kunnat önska mig, HAHA som vi skrattade. Vid halv 4 konstaterade vi båda att det absolut inte gick att sova (Klas från sitt håll på soffan och jag från sängen) så vi satte igång med några lekar. Ni vet den där, tänk på en person och så får jag ställa Ja eller Nej-frågor och ska gissa vem han tänker på. Jag klarade min, med ett utbyte av 2 frågor mot en ledtråd, medan Klas gissade fel och automatiskt förlorade. Den leken blev tråkig, så vi kom på en annan lek. Den går ut på att man ska byta ut ett ord i till exempel en låttitel eller filmtitel mot ett annat ord. Till exempel kan det se ut såhär: "Fångad av en stormvind" blir "Fångad av en ....vind". Man väljer själv vilket ord man byter ut och vilket man ersätter det med kommer man på innan. Sedan ska den andra personen gissa originaltiteln. Gissa vilket ord vi valde att byta ur orden mot? Bajs. Vi hade nu gått från att vara 16 år till att vara 4 år igen, och det är precis den värld vi lever i när vi är tillsammans, det finns inga gränser på hur fasen man uppför sig när man är 23 år gammal. Jag kommer aldrig tröttna på bajshumor. Bajs är roligt, och kommer alltid vara roligt! Vi skrattade i ungefär en timme, magarna krampade och det var längesen jag hade så sjukt kul!

"Fångad av en bajsvind"
"Long bajs"
"Lets bajs!"
"Bajsa med vargar"
"18 and bajs"

och sist men inte minst, favoriten:

"Mannen som talar med bajs"

Kan ni gissa originaltitlarna? hahahahahahaha, aah jag dör. Hade ni inte riktigt koll på vem jag var förut så har ni mig här. Rätt & slätt, this is me. The ugly trouth. Kan inte bli mer bajs än såhär.


Atcho?

Nix, inget prosit idag, för idag mår jag bra! Wohooo! (Peppar peppar - knackar i skallen)
Dock har jag inte vågat mig utanför dörren idag, trots det underbara vädret, men måste testa nu, vill åka och bada, men alla mina fina vänner jobbar eller är inte hemma. Detta är ju sjukt drygt då jag inte bara kan lägga mig på en filt hemma på gräset. Men men, stenö on my own funkar väl oxå?


Bulltå?

Jag mår så mycket bättre, tack o lov! (Som jag sagt tidigare..vart kommer "o lov" ifrån?)
Ute i stugan har jag sovit i solstolen hela dagen, gudars vilken skillnad det är att vara ute vid vattnet som inne på "landet" bland alla klövrar & gråbo. Tydligen så är mina fötter gjorda av bulla btw. Eller så har änderna fått fot-fetisch!


AJ! haha




Dom tog en tupplur med mig & pappa på bryggan med. Herregud vilka söta ting.


Adjö!

Nä nu drar jag till stugan, här överlever jag inte länge till. Fy fän.

 


Atcho!

Prosit! Är du förkyld? Nej, jag är gräsallergiker!
Fy fan, det här är nog den värsta sommaren för min allergi. Jag är inte van att det ska vara på det här viset. Min ögon har varit helt igensvällda hela dan! Jag kanske har vart dum på dig nångång? Isåfall kan du få ett tips på hur jag snabbast avlider: Tryck ner lite gräs i halsen på mig, sen gnuggar du runt lite vitklöver i ansiktet på mig. Klart! Död på 2 röda!


Sådärja!

va het een mooie overwinning tegen valsspelen Uruguay

Godnatt!


AJ!

Det gör ont i mitt hjärta! Jag fick precis världens finaste sms från min finaste vän Filippa. Oj vad jag saknar den flickan. Tror det här är det längsta vi har vart ifrån varandra sen vi lärde känna varann nångång i förra året. Vi har ingen riktig kolla på när vi började umgås..känns som om vi kännt varann hela livet.



Lugn & ro & snälla föräldrar

Idag tänkte jag åka ut till stugan och vara där. Mamma & Pappa ska till IKEA (oväntat va Filippa;)) så jag får lugn och ro där ute. Jag ska även fixa lite här hemma innan jag åker, diska, dammsuga, handla osv. Vad gör man inte för snälla föräldrar? Önskar att Sofie va här oxå! ♥


Järvsjön

Min gårdag innehöll det mesta man kan begära av sommaren. Sol, regn, stugan, löptur, stenö, solnedgång, bär&grädde, grillat, med mera. Listan kan göras lång, och jag fick bocka av en hel del. Lucky me!

 
 
 

Det va ju inte strålande väder när jag knäppte bilderna, men det är mysigt i stugan ändå. På kvällen efter min löptur (jag säger det igen så ni kanske tror att det händer ofta) så jagade jag & mamma solnedgången, den syns alltid bäst på "flygrakan". Den fina grillen har Björn gjort. Duktig va!


yrväder

Enligt yr.no ska de vara växland molnighet idag. Jag klev upp i tid (tjoho, för en gångs skull, och det innebär att jag varit vaken i 2 timmar) och hjälpte pappa med faktureringen. Nu ska jag åka in till stan, posta, köpa allergimedicin samt köpa ett par skor om jag hittar några. Sen får vi se om det blir ett dopp eller hur det blir. Jag har tagit massa foton ute i stugan, lägger upp dem senare!

 21'C.

Termometern visar dock 29,7'C. Kanske dags att röra sig ut?


Nåt att se fram emot

Jag har verkligen saker att se fram emot nu inom ett år! Några ledtrådar är:
 
 

Näe, ut i solen kanske?


Baywatch?

Ja, inte trodde jag igår när jag åkte till O'Learys för att kolla på matchen (som för övrigt var hel sjuk! Herregud, vad tyckte ni? Jag tyckte Ghana skulle ha vunnit, alla dar i veckan) att jag skulle hamna på ett beachparty! Haha, vi gick till Mousquet i stan, som är den enda öppna krogen på fredagar tydligen, där dom kvällen till ära hade hyrt in 2 brudar och en snubbe med tema baywatch! Haha, det gick kalla kårar genom kroppen när jag såg de stackars flickorna (eller är det mer synd om mig som va där?). Dom stog och dansade som om dom hade två stubbar upptryckta ja ni vet var, och putade fint med läpparna. Killen gick omkring i olja & solbrillor och delade ut neonband. HAHA! I've made my point va. Dock ska dom ha cred för att dom hade så fina kroppar (inga celluliter där inte, och grabben gick ju på gym - det såg man ju). Jag var tvungen att ta reda på vad dom tjänade: 600kr + fria drinkar. Hörrni, här kommer min första fråga i bloggen, var så snäll och svara nu :)

Hade du gjort det?


Friends, Football, Friday

Det blev inget dopp, så nu hoppar jag in i duschen istället och försöker fräscha upp mig. Efter det far bilen in mot stan för att möta upp Elin med flera för Uruguay-Ghana och trevligt sällskap. Ha en bra kväll!


Stoneisland

Nu drar jag iväg till Stenö. Har klippt gräsmattan hemma i sandarne, så nu kan ett dopp sitta fint. Hörs då hej!

Suddig bild, tagen från söderhamnskuriren.


Sweet

Ja, då var man hemma igen då. Volleybollen var jämn och rolig, vi körde både tjejerna mot killarna samt mixade lag. Tjejerna vann egentligen med 11-8 i den ena matchen, men då bestämde killarna att vi helt plötsligt spelade till 21. Haha, men roligt var det! Nu ska jag lägga mig, för imorrn ska jag upp och ära frukost med mamma kl 06.00 innan jag tar mig ut på en morgonpromenad. Önska mig lycka till, det lär behövas.


Carro, svara på mitt sms! :)

Volleyboll

Nu ska jag iväg till Söderala för att spela Volleyboll med Emma och andra kompisar. Ett till inlägg kommer när jag är hemma igen. Ha en bra kväll!



Detta är från volleybollen på Högskolan 2009
Jag, Nicklas, Henke och Magnus spelade i ett lag. Kom till semi gjorde vi oxå! Woho

RSS 2.0