Eva Marie Johansson

Jag har skrattat så magen gör ont, jag har kramats så hjärtat värker, jag har bestämt vad jag ska ha på mig imorrn, jag har träffat elias, jag har börjat älska växjö, jag har ätit hemmagjord pizza, jag har youtubat, jag har börjat gilla en ny serie, jag har blivit påkörd av en bil, jag har fått reda på att eva läser min blogg trots att hon hatar bloggar - yeeeha! Mer om det imorrn...natti natti mina fina!


Mot Jönköping

Nu är jag påväg mot Jönköping..första bussen hade jag ingen internet på så det där superbloggandet jag utlovade började ju inte från sin bästa sida. Jag ska försöka ta igen det nu.

Min morgon var kaotisk. Jag är helt seriöst en jävla superwoman! När skrev jag senaste inlägget? Vid tvåsnåret skulle jag tro? Jag kom i säng vid tre, kom på att jag inte packat väskan som jag ska ha till Växjö, att jag inte plockat undan kläderna jag rivit ut ur garderoben inför gårdagens bravader och att jag skulle få alldeles för lite sömn för att orka medmig själv idag. Jag hade fel i det sistnämnda. Imorse när klockan ringde 06:00 (trångsynt nog trodde jag att jag skulle kliva upp direkt) ställde jag direkt om den till 06:30, för att sedan snooza till 06:45. Då insåg jag att jag måste stänga dörren och låsa efter 30 minuter. Upp som ett skott, plockade fram kläder som jag ska ha i helgen, flera olika alternativ inklusive mjukiskläder som jag kan softa i hos Johanssons tösen och vek fint ner det i min resebag. Jag gjorde mig iordning, klädde på mig, sminkade mig, plattade håret, borstade tänderna, kom ihåg laddare, kamera, p-dator, mobil, plånbok och allt annat viktigt innan jag bredde mackor jag kunde äta på bussen/bussarna. Klockan 13 över 7 insåg jag att jag var fördig och snörade på mig skorna. Låste dörren och traskade ner mot centralen. Helt jäkla amazing om jag får säga det själv. Varför har jag inte den här energin när jag ska iväg till skolan? Eller på något annat viktigt för den delen. Eva är nog min drivkraft idag. Hellre skulle jag köra giljoutinen på mig själv än att missa bussen.

Nu sitter jag alltså på buss nr 2 och är påväg mot Jönköping, där kommer jag få vänta i 2 timmar innan jag får hoppa på buss nr 3 som tar mig till Växjö och casa de Johansson. Som jag längtar tills jag är framme!



Gustav Vasa

Uppdatering på inlägg: Vi gick på Lars i Sundsvall. Fick informationen av vår alldeles egan historielärare Nicklas Lovén att Gustav Vasa inte ägde något gevär på sin färd från Mora till Mora så han sköt inte räven han åt, han slog ihjäl den med staven.

För övrig har jag haft en alldels underbar dag. Jag och Carro satt i biblan och pluggade, åt tacolunch med Eric, hade lektion och gick sedan på Pitchers för att kolla Barca-Inter som var världens tråkigaste match tills slutminutrarna. Varför i hela helskotta dömde domaren hands? Enligt min uppfattning var det inte hands för den stackarn kunde inte ha gjort det mer ofrivilligt och Barca borde vara i CL-final. Men sånt är livet på en sjö gren.

Carro, Mange & Micke drog hemåt medan jag, Lovén och Wiik drog oss till nyöppnade Ó'Learys för att fortsätta partyt där. Jag tänkte att jag skulle vara tillräckligt bakis imorrn för att sova hela vägen till Växjö. Tog det dock tillräckligt lungt för att upptäcka att så inte kommer bli fallet. Annars kan jag bara säga att Andreas Fink kommer att förlora 500kr i Augusti och jag kommer bli 500kr rikare.

Godnatt mina kära! Imorrn åker jag, men datorn åker med, så under mina timmar på bussen kommer jag förmodligen vara den mest aktiva bloggaren (och pluggaren) i Sverige..Tack och sov gott!


Det ordnar sig, det gör det alltid

Jag känner mig väldigt trygg i mitt beslut om att säga upp lägenheten. Jag har redan några förslag på hur detta ska lösa sig så jag känner mig inte det minsta orolig! Nu ska jag snart iväg med några från klassen och kika på CL.(Alex nu snackar jag ditt språk iallafall)

Jag ska även bli bjuden på ett glas vin av Carro. Det enda jag behövde göra var att äta cheesecake med lite tesump! haha peace of cake! Tack och bock sa jag medan jag tuggade i mig kakan..Carro höll på att avlida medan Eric medgav att han gjort samma sak för en öl. Fattiga studenter?

Carrosarna och Mikael ska kolla på Barca-Inter ikväll...

Nystart

Ja, idag har jag sagt upp min lägenhet. Blir det en nystart eller vad är det som väntar tro? Jag har inget jobb, jag har ingen lägenhet, jag har endast sökt en fristående kurs till hösten även då jag går ett program, och ja..några andra förändringar har oxå skett i mitt liv. Jag vet inte vart jag står eller vart jag är påväg. Ändå så trivs jag med situationen. Min granne tyckker jag har en rastlös själ, kan det vara så kanske?

Spännande




Fixat och donat

Nu har jag fixat tillbaka så min meny ligger till höger om texten. Den försvann förut och hamnade längst ner av någon anledning, kan inte riktigt med sånt här än! Jag har även fixat så att om man klickar på min header (bilden högst upp) så uppdaterar man sidan och hamnar alltså på förstasidan. Bra va :)

Växjö baby!

Igår pratade jag med en av mina bästa vänner på telefonen - Eva. Jag skrev ett inlägg om henne förut, det hittar ni här! I höst blir det 4 år sedan hon flyttade till Växjö och jag har inte varit hos henne en enda gång, jag vet, jag skäms! Just nu behöver vi varandra mer än någonsin och jag känner att det är dags. Jag har bokat bussbiljetterna och kommer att sitta på en buss i totalt ett dygn fram och tillbaka, men vad gör det när jag får träffa min underbara bästa vän? Växjö torsdag till måndag - here I come!


Klassfesten









Kebbe 2010 all inclusive

Nu äntligen känner jag att jag har landat från resan och festen igår. Dock är det väldigt långt ifrån att jag är nöjd och klar, hela min väska (tror ni den va liten?) ligger i hallen, och då menar jag alltså inte bara väskan utan även allt innehåll! I vilket fall så har jag haft en helt underbar vecka, trots att det har varit jobbigt. Tror inte jag behöver skriva så himla mycket mer om den. En massa skämt och skratt och mys med Carro som tyvärr hamnade i en annan grupp sen. Saknade henne under de sista 3 dagarna, då jag inte hade någon att skeda. Här kommer fler bilder från Kebbe. Dom får tala för sig själva...













Imorrn kommer bilder från klassfesten vi hade igår.

Bilder

Jag hinner inte skriva något alls nu i och med att jag ska på klassfest, men här kommer några bilder iallafall!



Home sweet home

Nu är jag hemma igen! Det har varit en slitsam vecka men med sjukt mycket skratt. Jag berättar om resan senare och lägger upp bilder. Nu måste jag sova i en timme eller två. Godnatt på er, hörs snart igen!

Kebnekaise eller annan utflykt!

Hej allihopa! Jag är rätt stressad i och med att jag måste packa väska, städa och äte lite innan jag drar mig mot Kaustinens casa för att sedan dra vidare mot tågstationen och Kiruna. Därifrån vet vi faktiskt inte så mycket mer. Meningen är att vi ska vandra i kebnekaise men nu verkar det som att det kanske inte går. Vet ej om det är på grund utav vulkanen eller om det är något annat. Tror inte det kan vara väderförutsättningarna för jag tycker det verkar strålande enligt rapporterna! Hur som haver så kommer jag inte kunna skriva nu på en vecka, och det finns inte heller några tidsinställda inlägg på blogg.se så förmodligen blir det inte så mycket bloggande för min del inte. Ska försöka få syrran att skriva något gästinlägg, det kan ju vara roligt det med. Får se vad hon hittar på för tok!

Kika in för att se om det finns något inlägg, gör det inte det så vet ni varför!
Kommer tillbaka nästa lördag, så på återseende mina vänner!
Hoppas ni har en härlig vecka :)



Den enda barnet jag gillar..

..heter Rasmus och bor i Östanbo. Han kan vara hur gullig och tuff som helst! Igår var jag ute på en promenad med Björns hund Stina (lägger in bilder sen, jag är hos m&p nu). Jag gick på en riktigt lång promenad, började i trångsta och gick mot lötbäcken, förbi Petra för att hälsa på deras Schäfer, fastnade med en gubbe ca 85 år och fick höra om hans 8 hundar, tyckte först han va gullig men sen fick jag höra att han va en idiotgubbe. Så han går fetbort! Stina va btw hur duktig som helst, mötte jättemånga hundar och hos Petra kom till och med lille kissemissen ut och Stina brydde sig inte det minsta!

Vandrade iallafall tillbaka mot Ica och gick mot Östanbo, Stina ville absolut inte gå hem. Det var alltså i Östanbo som jag mötte lilleman som fick hjärtat att le. Han är ca 3 år..

Rasmus: Hej! Får jag klappa?
Jag: Hej! Ja det får du, vänta lite bara.. (sätter Stina ner så hon inte råkar buffa på honom)
Rasmus: Men guuuu va söt! Vad äre för hund då?
Jag: Det är en rottweiler
Rasmus: Äre en varg?!
Jag: nej, sa jag och log, en rottweiler..
Rasmus: Jaha, en råttvarg!
Jag gav upp: Ja, precis! Men det är en snäll varg!
Rasmus: Aha, va bra!
Han hade cyklop på huvudet, en leksakssåg i ena handen och en snorkel i den andra.
Jag: Vilka snygga brillor du har då!
Rasmus: Suck..det är inga brillor...men det här är en såg (visade stolt ena handen) och det här är en drunknare! (visade stolt den andra)
Jag: Jahaa, en drunknare?
Rasmus: Japp, man har den under vattnet! Såhär gör man: Stoppar snorkeln(drunknaren) i munnen, självklart uppochned och ger ifrån sig ett läte..böööböööhöömöö uuuuuuu.
Jag: hahaha, okej nu fattar jag!

Jag tar Stina och börjar dra mig iväg, för Rasmus har fällt ner glasögonen, drunknaren i munnen och börjat såga i hunden..

Underbara unge


Angels or Devils?

Här skrev jag om när 3 otroligt söta flickor kom och påskfirade en vecka efter påsk. De var ute efter godis eller pengar...jag tyckte de va söta som änglar. Nu är dom inte riktigt lika söta längre.

Klockan 09:30 plingade det på dörren. Pappa öppnade och där stod dom 3 söta sakerna igen. Den här gången frågade dom om vi ville köpa skräp. Dom höll fram en gammal framsida på en katalog eller liknande som dom förmodligen hittat i ett dike. Lortig och äcklig ville dom sälja denna vara för 2 kr enligt den ena flickan. Den andra flickan höll inte riktigt med utan skulle ha 10 kr för detta djävulskap. Snällt men bestämt sade pappa: "nej, tack. Vi vill inte köpa skräp". Flickorna gick igen, men det dröjde inte länge..

..tills de kom tillbaka. Alldeles nyss plingade de på dörren igen och in klampar flickorna utan att någon öppnat åt dem. "Bus eller godis!" ropar dom. Pappa avisar snällt flickorna igen, som prompt står kvar i hallen och hävdar att "vi VILL ha godis!"

Är detta mitt fel som gav dem godis på fel dag första gången de kom? Eller är de total brist på uppfostran? Jag är inte så säker på att jag gillar barn längre!

På tal om angels or devils är detta en helt otroligt bra låt som jag vill dela med mig av:


Shortcut sucks

När jag vaknade imorse förstod jag inte riktigt varför jag inte behöll mina långa strån till hår ändå. Jag ser ut som en palm i huvve! Nackdelen med kort hår är alltså att det blir så otroligt luftigt och lätt så, ja..en palm, en fontän eller något liknande. USCH!


Släkten är värst

Eller så är det jag som är värst i släkten. Jag och Emelie Elffors. (Empan, jag hittar inte din blogg!) Jag har iallafall varit på kalas idag..emelie fyller 22 år så jag är hemma i sandarne och fyller på förådet. Med både kärlek och mat. Det är väldigt behövligt just nu.

Ville väl bara säga att jag är enormt lyckligt lottad som har en sån bra familj och släkt runtomkring mig.

Jag älskar er!

 
Pappa & Mamma
(pappa tar egoshot;))


Hilfe!

Nu är det så att min vackra syster och min underbara svåger ska flytta. De försöker nu få tag i någon som kan flytta in i deras snarast möjligt. Ta en koll på annonsen som ligger på blocket vettja och hojta om du vet någon som är intresserad :) Tack för hjälpen!
http://www.blocket.se/gavleborg/Etagelagenhet_i_centrala_Gavle_26879593.htm?ca=5&w=1


Ljuvliga dagarna fortsätter

Igår va jag alltså hembjuden utav finaste Carro på middag hem till henne. Tanken var att vi skulle skriva på vårat arbete, men vi ligger faktiskt så bra till att vi kunde skippa det. Har hunnit längst i klassen (dock säger inte det så mycket). I vilket fall skrev jag ett par rader (ganska precis 2) medan hon gjorde den underbart goda hemmagjorda pizzan. Satt ute på balkongen och myste i solen, drack en drink, solade, fick pizza, drack ett glas rosé och bara hade det helt ljuvligt! Vi försökte bjuda in några kära vänner, men ingen vill tydligen vara med oss.

Är det på grund av hur vi ser ut?


Eller är det något annat?

Vi fortsatte iallafall sitta ute tills solen gick ner, då blev det svinkallt så vi bokade bastun, gjorde iordning dip&morötter samt jordgubbar, blandade en till drink och drog oss mot relaxen.

Bastun och två timmars deeptalk gjorde oss väldigt trötta, så hem och på med sovkläder så däckade vi ganska snabbt. Carro vaknade av att hon trodde Tobbe kommit hem, men det var bara jag som höll om henne. Jag tror jag hade närhetsbehov, eller så gillar jag henne bara väldigt mycket! Det va mys iallafall :)




Ljuvliga dagar

Måndagen började med att jag vaknade och skyndade ner mot tåget som tog mig hem till Söderhamn. Jag tog mig en promenad från tågstationen till pappas butik och såg de första vilda blommorna efter vägen. Då vet man att det är vår och jag kan nog med all säkerht säga att det inte kommer snöa igen!

Var mysigt att träffa pappa, Agneta, Anna-Karin & Henke på butiken, sen kikade Guled in en sväng och det va skönt att få träffa honom oxå. Pappa skjutsade ut mig till Söderala, där bytte jag bil och satte mig nu med Emma och körde mot Kilafors. Där va vi på hemligt uppdrag (många såna nuförtiden jag). Fint väder va det iallafall så jag tog en promenad och knäppte några bilder..




Dagarna går så fort så jag minns inte vilken dag det var, men jag och underbara Filippa satt ute i solen för någon dag sedan och tog en kaffe/te och kladdkaka. Hon är GRYM på kladdkaka!


Myskväll!

Jag har haft väldigt upptagna kvällar nu, igår blev jag bjuden på middag hos Filippa och ikväll är jag bjuden på middag (och plugg) hos Carro. Jag älskar er mina fina vänner!

Imorgon kommer jag skriva om allt och lägga in bilder. Idag har jag haft en heldag i skolan och måste nu stressa vidare så jag hinner inte skriva mer nu tyvärr. Puss & Kram. Hörs imorrn!




Om kvällen då alltså?

Ja, jag skulle ju berätta om kvällen utlovade jag inatt 04:17. Stavade iallafall rätt och skrev inget pinsamt vilket betyder att jag tog det ganska lugnt. Eller? Ja inget att oroa sig för iallafall mamma, jag är hel och ren utan skandaler!

Kvällen började med att min fina Filippa kom till mig och vi gjorde oss i ordning, poppade musik, käka nötter, blandade drinkar, skrattade och så vidare..

..det blev fler drinkar, mer smink, mer skratt, högre musik och även dans innan vi skuttade iväg mot Goya. Väl där så mötte vi först uppe Emma & hennes vän Elina, sedan träffade vi på mitt ex och fina vän Björn som var där med två andra fånar. De hade varit på förfest med några mysiga söderhamnstjejer för att Hanna fyllde år. Grattis Hanna :)

Jag känner att jag är dålig på att formulera mig idag. Lite tung i huvudet, men ingen orkar ändå läsa en massa text, det är bilderna man vill åt, right? Det är ju svårt att få roliga bilder på en tvåmannafest, men här kommer några..bilder iallafall.







Bild 1. Filippa
Bild 2. Jag
Bild 3. Nu börjar det gå vilt till..
Bild 4. Duktiga samariten städar (dammsugar faktiskt oxå)
Bild 5. Suddigt innan utgång. Sista checken - näe vi ser förjävliga ut - Japp då går vi!
Bild 6. Stoppar Filippa i fickan, hon är en sån bra att ha tjej hon :)



Goya

Skitbra kväll! Berättar om den imorrn. Plus bilder!

Nu kör vi!


Lördagsparty med Kjell & Börje!

Ikväll blire fest med Filippa Börje Viding. Hon är påväg hit om en liten stund och jag ska slänga undan lite kläder från golvet. Egentligen behöver jag inte det eftersom det ändå ser ut som skräp varje gång hon är här! haha jaaaja. Hon älskar mig ändå...tror ja ;)

Här har ni min och syrran schyssta smoothie och en bild efter att Emma fixat till mitt hår.
Bananen ville ju för farao bara bada lite!


Jubileum!

Det här är mitt 100e inlägg! Det betyder att jag sedan den 27 januari 2010 har skrivit 1,37 inlägg om dagen. Det är väl ändå ganska bra gjort? Jag har skrivit om mina fina vänner (vilket jag borde ha gjort oftare, men jag känner att jag vill lägga mycket tid på de inläggen så jag väljer därför tillfällen då jag verkligen har tid att blogga), jag har skrivit om fester, om skolan, och ja, fika? Jag kan inte komma på något intressant jag skrivit om förutom mina underbara ♥. Jag tror jag ska göra en rannsakning om vad bloggen egentligen handlar om. Bloggen om absolut ingenting fyller sitt syfte ganska bra. Dock skulle jag faktiskt vilja utveckla den lite och skriva om något speciellt.

Till exempel skulle jag vilja utvärdera saker och ting. Jag får ju inte hem några gratisprylar direkt, och inga företag frågar om jag vill testa deras produkter och recensera i min blogg direkt (HAHA) så jag kanske måste ta saken i egna händer? Vad tycker ni om det? Det kan vara allt från ett speciellt schampoo eller något nytt hårdbröd till nagellack eller en bok. Ja, jag är sugen på något av något slag. Alla förslag är välkomna. Alla förslag kanske inte godtas (tänk fattig student), men hit me with some suggestions!

Ballex Bike

Igår åkte jag hem från Sandarne med en liten tår i ögat efter att iallafall ha ätit middag med mamma och pappa en dag utav tre. De andra dagarna hade jah fullt upp på eget håll. Till exempel så har jag vart på ett hemligt uppdrag och Emma har även klippt igenom mitt hår och rättat till det lite här och där. Blev sjukt snyggt och jag är sjukt nöjd!

Jag tog iallafall tåget tillbaka till Gävle och gick direkt till syrran. Vi hade myskväll med smoothies och tilltugg (endast nyttiga, eller jaa...dip såklart) och vi bara va. Sådär som man kan vara ibland. Ingenting, pratade inte om något speciellt, pratade om allt, bara satt i soffan, gick en kort promenad osv. När jag skulle ta mig hemåt framåt en halv tolv kom sofie på den briljanta idéen att jag kunde ta Alex cykel. Fantastisk idé eftersom marken är torr och det skulle ta ca 10 min att komma hem istället för 20! Men..

..ingen luft i däcken
..sadeln alldeles för hög och punkterade min bak ett flertal gånger
..en frambroms jag inte riktigt kunde hantera så det höll på att gå illa några gånger
..världens drygaste väska som ramlade av min axel ner in i framhjulet 2 gånger per minut (skojar inte)
..inget lyse (dock reflex så lugn mamma) men hade kunnat blivit stoppad av farbror blå.

När jag till slut efter någon tår kom på att: Hey, jag kan ju gå med cykeln! så..

..fick jag sjukt ont i handleden av att gå och styra cykeln med en hand
..skrapade trampan upp hela min fotknöl och det gjorde så satans j*vla ont!

Men jag kom hem, och trots allt detta tjänade jag nog någon minut iallafall, så jag ska vara glad. Plus att det var väldigt snällt att jag fick låna cykeln!

Nu ska jag ut på tha path of healt. Med mina nya joggingskor! See ya

Bilder kommer senare idag!

Påsk?

Är det fortfarande påsk? Visst är det torsdag idag? Inte skärtorsdag va? Jag fick precis besök av tre stycken flickor. Flicka 1 & 2 var väl kanske 5 år, och flicka 3 var runt 7. Det lät såhär:

Flicka 1 & 2: Bus eller godis!
Flicka 3: ...eller pengar!
Jag: Nämen, kommer ni idag ni?
Flickorna: Jaaaa!
Jag: har ni något åt mig då, ett påskkort kanske?
Flickorna i kör: Neej, vi är inte ens utklädda!
Jag: Nähä, jaaa..jag har bara godis..(vill INTE ens ge bort en krona från min fattiga studentplånbok, då ger jag hellre ungarna hål i tänderna)
Flickorna sken upp som solar: ooooh, godis blir bra :)
Jag: ja, vänta lite...hämtar godiset som jag vet att mamma & pappa vill bli av med...sådär. Har ni några fickor då?
Flicka 1: Nähäää, jag har INGA fickor (skrattandes)
Flicka 2: Jag har bara en tia! Räckte fram den och log stort så den tappade framtanden lös med sin frånvaro.
Flicka 3: Jag har ficka!!
Jag: Men ni kan få en liten påse och bära allt i. Tian får du behålla själv! Här, plocka lite godis ni.
Flicka 3: Inte så mycket nu (sa hon till dom andra)
Alla studsade iväg när de fått vad de ville ha. De ropade: Glaaad påsk! Guuuuud va snäll hon va!!
Jag: Hejdå sötnosar!

Hihi, jag tänkte när jag stängt dörren: "Usch vad många nej de ska få för att det faktiskt inte är påsk nu."  Näe, jag blev glad i själen av att se dessa busstreck göra sandarne och känner att jag aldrig kommer att bli någon sur gammal nucka som fräser åt barn. I love them. I alla former!

 


Vårväder!

Ja, visst är det underbart! Jag va ju så himla duktig och städade hela lägenheten, blev skinande rent och mycket vackert. Gjorde till och med rent toaletten :) Efter det tog jag mig en promenad i den underbara solen. Så härligt när det är torra vägar och man kan sparka grus..

Bild från i lördags hemma i Sandarne..

Till Salu

Idag har jag varit i skolan mellan halv 9 och 12. Det var en lektion som jag missat och därförmåste ta igen för att få betyg i A (!) kursen..Jag läser nu C-kursen för er som inte visste det och har allså inte fått något betyg i A-kursen än. Men nu är det fixat, fick hjälpa dem att lära sig danser, hålla i cirkelträning och delta i lite annat. Funkade skitbra, man ska ju bli lärare så den lättaste restuppgiften som finns är ju att undervisa!

Nu måste jag lyfta arslet från soffan för snart kommer det en mäklare hit tillsammans med min granne. Killen jag hyr lägenheten av nu ska sälja och förmodligen blir det grannen som köper för att utöka sin lägenhet. Förmodligen kommer jag kunna bo kvar så allt ska lösa sig ändå...

Haircut

Jag tror inte jag drar min "påskstory" för den liknar nog de flesta andras och är säkerligen inte särskilt rolig att läsa om. En händelse kan däremot vara ganska rolig att läsa om, och det va när jag ballade ur och tog fram saxen.

Jag vet inte om jag berättat om när jag gick till frissan här i Gävle tidigare..?Jo, hittade länken: HÄR skrev jag om det. I vilket fall, även då Elin Baglien hade fixat mitt hår så bra det bara gick så fick jag nog på dom små stråna som hängde nedför mina axlar..så jag klippte av skiten! Tog med mig saxen hem till syrran och klippte av det där jag ville, sen rättade syrran till det baktill och efter många om och men så gick vi nöjda ut från toaletten. Okej, jag kommer måsta rätta till det, men det funkar och är faktiskt snyggt! Här här ni bilder på eländet:

ps. seriösa posebilder får ni leta någon annanstans :)



I'm alive!

Lever, men är hos mamma och pappa i Sandarne och göder mig. 150 kg tyngre kommer jag tillbaka till Gävle imorrn. Lovar bättre uppdate då. Nog för att ni andra förmodligen inte är in på bloggar under påsken heller, så vem är jag att tro att ni blir less på min uppdatering :) I vilket fall - på återhörande!
Och glad påsk!

ZzzZzzzZ

Varför är snoozeknappen då himla skön? Jag har tenta klockan ett och vill hinna titta igenom allt igen. Känner mig ganska stressad. Logiskt av mig att skriva blogg då va? Jaaaaja, snart är det påsklov iallafall!




Just nu drömmer jag mig tillbaka till Thailand.
Min vackra syster Sofie har knäppt första bilden, den andra är från hennes kamera.

RSS 2.0